Busreis naar Awakenings Festival Zaterdag 2021 vanuit Amsterdam

Awakenings festival vervoer gezocht? Boek nu alvast jouw busreis of – indien beschikbaar - combi-ticket en profiteer van onze unieke Vroegboekkorting. Voor €2,50 korting per persoon, waarmee het eerste rondje eigenlijk alvast van ons is.

Onze bus brengt jou en je vrienden naar Awakenings, waar we je na een gezellige busrit veilig afzetten in Spaarnwoude bij Amsterdam. En we halen je na afloop natuurlijk ook weer op, na een geweldig festival met de grootste namen uit de techno-scene.

Boek jouw Awakenings festival vervoer online, net als onze partybussen voor de andere populaire festivals (https://www.partybussen.nl/festivals) het komende jaar. Een heerlijk comfortabele manier om te reizen, in onze luxe touringcars met opstapplaatsen door heel Nederland.

Let op! Deze pagina gaat over de busreizen naar Awakenings op zaterdag. Bekijk ook de busreizen naar Awakenings op zondag 29 juni.

LOSSE BUSTICKETS KOPEN
Betaal met iDEAL of Afterpay - Keuze uit 5 opstaplocaties
VERDIEN € 100 PARTYGELD
Verzamel al je vrienden in één bus en verdien tot € 100,-

Bustickets kopen

Opstaplocatie Vertrek Retourprijs
Amsterdam
Parkeerplaats RAI
11:44 €19,50  Tickets kopen
Amsterdam
NS Zuid WTC
11:45 €19,50  Tickets kopen
Amsterdam
NS Lelylaan
11:52 €18,50  Tickets kopen
Amsterdam
NS Sloterdijk (Langs de weg, boven)
11:55 €18,00  Tickets kopen
Amsterdam
NS Amstel - beneden
11:41 €20,00  Tickets kopen

Geen geschikte opstaplocaties?

Over dit evenement

Betaalbaar vervoer naar Awakenings

Met z’n allen betaalbaar gebruik maken van Awakenings vervoer? De bus is de perfecte keuze. Met de bus naar het Awakenings festival is heerlijk comfortabel, laat het feestje al onderweg beginnen en hoeft bovendien niet veel te kosten.

Tip: met minimaal 15 vrienden naar Awakenings? Vraag je eigen opstaplocatie aan en wij zoeken een goede ophaalplek dicht bij jou in de buurt. We doen je bovendien tot wel €100 partygeld cadeau. Dat is snel verdiend!

Met de bus naar Awakenings Festival ben je ruim op tijd aanwezig en stap je na afloop meteen weer in. We rijden je terug naar de opstaplocatie bij jou in de buurt, zodat deze keer niemand de BOB hoeft te zijn.

Bestel jouw Awakenings bus tickets

Busreis naar Awakenings Festival boeken? Bestel online jouw bustickets en weet zeker dat het vervoer geregeld is. Reis met de bus naar Awakenings en kom onderweg alvast in de stemming voor weer een geweldige editie. We brengen je met de Awakenings bus tickets naar het prachtige bos in Spaarnwoude, waar ook in 2020 weer een van de grootste technofestivals ter wereld plaats zal vinden. En jij bent erbij!

Enthousiast en wil je een busreis naar Awakenings 2020 organiseren (https://www.partybussen.nl/busreis-organiseren)? Regel het meteen online en verdien tot €100 CASH! Of stel ons je vragen (https://www.partybussen.nl/contact), dan denken we graag met je mee.