Busreis naar Dreamfields (zaterdag)

vanaf NS Station te Oss op 6 juli 2019

  Deze bus is bijna vol. Niet genoeg tickets? Neem contact op of start je eigen busreis.

Reis Datum Vertrek Vertreklocatie Aankomst
Heen 06-07-2019
06-07-2019
11:17*
NS Station
Oss
12:00-12:30
Terug 07-07-2019
07-07-2019
00:59
Dreamfields (zaterdag) ca. 01:42
  •   Veilige verbinding
    idealafterpay

  Voorlopige tijd. De definitieve tijd kan tot 45 minuten afwijken.


Touringcar
Touringcar

Deze busreis wordt uitgevoerd met een touringcar. Dit is een mooie, verzorgde bus die je veilig en snel op je feestbestemming zal brengen. Er zijn verschillende bussen, en de kleur van de bus kan afwijken van de foto. In elke bus is er in ieder geval een geluidsinstallatie aanwezig. Je mag twee consumpties (max. 0,33L) mee de bus in nemen, maar geen glaswerk. Met een touringcar van Partybussen.nl kom je alvast in de feeststemming en ben je op het festival voor je het weet!


Festivalsupply

Wat voor soort bus krijg ik?
Alle Partybussen busreizen worden uitgevoerd met een comfortabele touringcar.

Gaat de busreis altijd door?
De busreis gaat in ongeveer 87% van de gevallen door. Om een bus te kunnen laten rijden zijn circa 30 deelnemers nodig. Dit aantal passagiers kan ook gehaald worden door bijvoorbeeld 3 opstaplocaties te combineren. Voor een opstaplocatie geldt een minimum van 7 passagiers.

Voorbeeld:
10 passagiers Rotterdam + 10 passagiers Ridderkerk + 12 passagiers Dordrecht = 32 passagiers, de busreis gaat door!

Wat gebeurt er als mijn busreis niet doorgaat?
Mocht jouw busreis geannuleerd worden dan stellen we je hiervan uiterlijk 7 dagen voor vertrek op de hoogte zodat je ruim de tijd hebt om ander vervoer te regelen. Het bedrag dat je betaald hebt voor de busreis wordt binnen enkele dagen op jouw rekening teruggestort.

Wat houdt de voorlopige vertrektijd in en wanneer worden de tijden definitief?
Je ontvangt 4 dagen voor vertrek een e-mail met de definitieve vertrektijd. Tot die tijd zijn alle tijden die vermeld staan op de website onder voorbehoud.

Kan ik een bus boeken voor alleen mijn eigen vrienden?
Wij kunnen bepaalde voordelen, zoals onze lage prijzen en vroegboekkortingen, alleen aanbieden als de bussen goed gevuld zijn. Daarom kan het voorkomen dat meerdere busreizen in dezelfde regio gecombineerd worden, en je dus een bus deelt met andere festivalgangers.