Vacature: klantenservice medewerkers (flexpool)

Bedrijf                     : Partybussen

Afdeling                  : Sales & Customer Support

Standplaats            : Groningen

Dienstverband      : Oproepbasis / flexibel (ook in weekenden)

Salaris indicatie     : € 12,50 per uur

       

                           

Heb jij ervaring in klantenservice en ben je communicatief vaardig? Woon je ook in (omgeving) Groningen? Dan zoeken we jou voor onze klantenservice flexpool! 

 

 

 

Wie zijn wij?

Wat begon als kleine onderneming in een antikraak kantoor heeft zich de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot een professioneel bedrijf met een leidende positie in de markt. In de nichemarkt ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenement in Nederland’ zijn wij de grootste speler en daar zijn wij best een beetje trots op!

 

Onze missie: Iedere reis 5 sterren! Hoe we dat bereiken? Door de feedback van onze klanten om te zetten naar verbeteringen binnen onze dienstverlening. De reis is een verlengstuk van het festival, onze passagiers beginnen hun dag bij ons in de bus. Daarom zet ons gedreven team zich dagelijks in om de ultieme customer experience te bieden aan festivalbezoekers.

 

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker ben je werkzaam voor de klantenservice afdeling van Partybussen. In deze uitvoerende functie werk je mee aan het proces vanaf het eerste klantcontact tot aan de afhandeling van busreizen. Naast algemene vraagbaak en informatieverstrekker ben je actief bezig met het verwerken van commerciële aanvragen.

 

In deze veelzijdige rol werk je nauw samen met je collega’s van de afdeling Klantenservice. Je werkt via het communicatieplatform Trengo. Op dit platform komen alle communicatiekanalen binnen en vanuit deze centrale plek heb je contact met de passagiers en collega’s van klantenservice. Samen zorgen jullie ervoor dat iedere klant de Partybussen service als positief ervaart. Daarnaast stuur je actief aan op het achterlaten van een online review. 

 

Natuurlijk is het ook belangrijk dat je binnen de afdelingen en m.b.t. andere afdelingen proactief meedenkt en suggesties doet voor mogelijke verbeteringen in processen en procedures. Zo blijven we samen werken aan de optimalisatie van onze dienstverlening. Jouw input is voor ons belangrijk.

 

Als Klantenservice Medewerker ben je verantwoordelijk voor:

 

1. Kwalitatieve en snelle afhandeling van inkomende (commerciële) vragen via Trengo. Je ziet er op toe dat de openstaande en lopende aanvragen dagelijks wordt bijgewerkt en dat er een soepel verloop is van kennisoverdracht. De volgende kanalen vallen onder jouw (gedeeltelijke) verantwoordelijkheid:

 

- Whatsapp                   - CRM             - Facebook      

- Instagram                    - Chat               - E-mail           

 

2. Klantcontact ter voorbereiding van de busreis, zowel naar de klant (passagiers), contactpersonen als de buspartners. Naast het contact is het ook jouw verantwoordelijkheid de bijbehorende werkzaamheden systematisch door te voeren. Een voorbeeld van een aantal taken zijn:

 

3. Het verwerken van reviews na afloop van de busreis en individuele klachtbehandeling volgens de daarvoor geldende procedure.

 

 

Wat wij bieden:

 

Wat wij vragen:

 

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo

Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? En op korte termijn beschikbaar? Reageer dan uiterlijk 10 december snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar solliciteren@partybussen.nl Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.