Vacature: Marketing coördinator

 

Bedrijf                  : Partybussen

Afdeling               : Marketing & communicatie

Standplaats         : Rotterdam

Dienstverband    : 28 tot 40 uur per week

Salaris indicatie  : €3.250 - €4.500 per maand, obv een 40-urige werkweek en ervaring
 

Draai jij al even mee op een marketing & communicatie afdeling en heb je aantoonbare coordinerende ervaring? Woon je ook in (omgeving) Rotterdam? Dan zoeken we jou!

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een een gestructureerde en gedreven marketeer die ervaring heeft opgedaan in een coordinerende rol. Wij zoeken een pro-actief iemand die vooruit denkt, de junioren kan aansturen, data kan analyseren en conclusies trekken, overzicht kan bewaken en processen kan uitschrijven zodat de junior collega's makkelijk taken kunnen overnemen.

Naast dat je de junioren aanstuurt en hun werk (zoals; SEO teksten, campagnes, social content) begeleidt en coördineert, zorg jij ervoor dat de tactische afdelingsplannen procesmatig uitgevoerd worden binnen de afdeling marketing & communicatie. Je kunt goed overzicht houden in de lopende projecten, prioriteiten stellen en bijsturen. Daarnaast houd jij van data gedreven beslissingen maken en verdiep jij je graag in Google Analytics. Dat komt goed uit, want in deze rol ben je naast het coordineren van promotionele activiteiten ook uitvoerend op het gebied van rapportages maken en conclusies trekken. Met jouw input kan er tijdig bijgestuurd worden door de marketing activiteiten hierop aan te passen. Zo maak je direct impact op succesvolle én wintstgevende busreizen! Daarnaast verwachten wij van je dat je gestructureerd werkt en er ruimte is om snel te schakelen indien er zich plotselingen knelpunten voordoen.

Als Marketing Coördinator ben je verantwoordelijk voor:

Natuurlijk is het ook belangrijk dat je binnen de afdelingen en m.b.t. andere afdelingen proactief meedenkt en suggesties doet voor mogelijke verbeteringen in processen en procedures. Zo blijven we samen werken aan de optimalisatie van onze dienstverlening. Jouw input is voor ons belangrijk.

Wat wij bieden:

Wat wij vragen:

 

Wie zijn wij?

Wat begon als kleine onderneming in een antikraak kantoor heeft zich de afgelopen 11 jaar ontwikkeld tot een professioneel bedrijf met een leidende positie in de markt. In de nichemarkt ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenement in Nederland’ zijn wij de grootste speler en daar zijn wij best een beetje trots op! Samen met onze labels Party-vervoer, Festival Transfer en On The Move Online kunnen wij onze passagiers én partners hoge kwaliteit service leveren.

Onze missie: Iedere reis 5 sterren! Hoe we dat bereiken? Door de feedback van onze klanten om te zetten naar verbeteringen binnen onze dienstverlening. De reis is een verlengstuk van het festival, onze passagiers beginnen hun dag bij ons in de bus. Daarom zet ons gedreven team zich dagelijks in om de ultieme customer experience te bieden aan festivalbezoekers.

 

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo

Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? En op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar solliciteren@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.