Even voorstellen; Kees

​9-1-2018

Dit is Kees, eigenaar van Partybussen​.nl!

Het jaar 2018 begint voor mij fantastisch. Ik heb mijn vriendin ten huwelijk gevraagd en ze heeft JA gezegd. Ik had me geen mooier begin van 2018 voorstellen!

Ik woon sinds enkele jaren in Rotterdam, samen met mijn verloofde en ons kattenkind. Rotterdam past ontzettend goed bij mij. Het is een no-nonsense stad waar hard gewerkt wordt aan de toekomst en dat zorgt ervoor dat de stad zich razendsnel ontwikkeld. Kunst, cultuur, leuke kroegjes & restaurants en veel activiteiten die worden georganiseerd. Het is heerlijk om hier te wonen. Ik vind Rotterdam dan ook een zeer geschikte stad om het negende jaar van Partybussen.nl te beginnen!

In 2009 begon ik aan mijn derde ondernemersavontuur. Ik was toen 26, woonde in Utrecht en zocht naar een nieuw concept als uitgaanspunt voor een internetbedrijf. Aan de tafel in mijn ouderlijk huis dacht ik terug aan de jaren dat ik zelf busreizen organiseerde voor vrienden en bekenden. Ik pakte pen en papier en schetste de eerste webpagina’s van het concept Partybussen.nl.

Daarna begon het avontuur pas echt. Samen met ontwerpers, programmeurs en een investeerder kwam er een website tot stand waarop iedereen in Nederland een busreis kon organiseren naar zijn favoriete festival. Ik kan me de eerste busreis nog goed herinneren; Dirty Dutch in de Rai in Amsterdam samen met al mijn vrienden en bekenden.

In de eerste jaren werkte ik dag en nacht aan Partybussen.nl. Ik maakte webpagina’s, beantwoorde e-mail en telefoon, ging langs busbedrijven en was aanwezig als reisleider en fotograaf tijdens de busreizen. Als ik eraan terug denk vraag ik mezelf wel eens af hoe ik het vol hield, maar ik kreeg er ontzettend veel energie van en ontmoette zoveel leuke mensen. Hoewel er in de eerste jaren geen cent verdiend werd was de waardering van klanten het meer dan waard!

Met trots kan ik nu zeggen dat Partybussen tot de Top3 van bedrijven in Nederland behoort die actief zijn in het georganiseerde busvervoer naar festivals. Dit jaar verwachten we ongeveer 25.000 passagiers met de bus naar festivals te vervoeren. Om dit in goede banen te leiden hebben we een prachtig kantoor gehuurd in hartje Rotterdam waar we met 6 – 8 mensen keihard zullen werken om onze klanten een uitstekende ervaring te bieden!

We hadden het nooit zo ver kunnen schoppen zonder de geweldige steun en inzet van familie, vrienden, collega’s, zakenrelaties en het allerbelangrijkste; onze klanten. Ik ben dankbaar en trots op waar we nu staan en we gaan er keihard aan werken om binnen 3 jaar de nummer 1 van Nederland te zijn. Dit gaan we bereiken door steeds opnieuw de beste kwaliteit & service aan onze klanten te bieden!