Koningsdag 2018 komt eraan

13-2-2018

Zoveel feesten en maar één Koningsdag. Heb jij keuzestress en weet je niet welk Koningsdagfeest je moet kiezen? Om het je gemakkelijk te maken hebben we de beste party's voor je op een rijtje gezet!

SLAM! Koningsdag
SLAM! Koningsdag wordt dit jaar groter dan ooit en SLAM! verwacht maar liefst 30.000 bezoekers! De Early Bird Tickets gaan op dinsdag 13 februari om 17:00 uur in de verkoop en de reguliere kaartverkoop start wanneer de Early Birds uitverkocht zijn.

Muziek: Dance
Waar: Naast het AFAS Stadion, Alkmaar
Tijd: 12:00 – 21:30
​Bustickets
​Facebookevenement

Supersized 2018
Supersized Kingsday Festival vindt voor de vijfde keer plaats op het terrein van Aquabest in Best (vlakbij Eindhoven). Er is een dikke line-up, er zijn 9 (!) verschillende area’s en er is een heleboel gezelligheid. Voel je koning voor een dag!

Muziekstijl: Hardcore/Hardstyle
Waar: Aquabest, Eindhoven
Tijd: 12:00 – 23:00
Bustickets
​Facebookevenement

Kingsland 2018!
Kingsland komt er weer aan en je kunt het feestje bijwonen in wel vier verschillende steden, namelijk: Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Twente! Tijdens Kingsland heb je de keuze uit vier stages met verschillende genres, waaronder live-acts, Nederlandse HipHop en Hardstyle. En; er is meer dan duizend kilo confetti!

Muziekstijl: Dance
Waar: Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Twente
Tijd: 12:00 – 20:00
Bustickets Amsterdam
​Bustickets Den Bosch
​Facebookevenement

Oranjebloesem
Oranjebloesem 2018 wordt georganiseerd op een prachtige locatie aan de Amsterdamse waterkant, namelijk Blijburg aan Zee. Het festival is verdeeld over vier stages met bekende DJ's, zoals Palms Trax, Tom Trago en ROD. Vandaag om 12:00 zijn de Early Bird tickets in de verkoop gegaan. Let op, je kunt ze wel alleen bemachtigen als je, je hebt ingeschreven voor de voorverkoop!

Muziek: Electronic
Waar: Blijburg aan Zee, Amsterdam
Tijd: 12:00 – 20:00
​Bustickets

Loveland van Oranje
Dit jaar is het alweer de 23e editie van Loveland van Oranje. De locatie ligt vlakbij het centrum van Amsterdam, waardoor je de echte Koningsdag vibes van de stad ook nog mee krijgt. Ben je een techno/deephouse liefhebber? Dan is dit echt een feestje voor jou, want de line-up is dik! DJ's Pan-Pot, Benny Rodrigues en de Sluwe Vos zijn o.a. van de partij. De kaartverkoop van de Early Birds is vandaag gestart!

Muziek: Techno/Deephouse
Waar: Meerpark, Radioweg Amsterdam
Tijd: 11:00 - 20:00
​Bustickets 

Kingdance
Hou je van House en Hardstyle? Dan is Kingdance het geschikte feestje voor jou! 25.000 Feestende mensen, 2 dikke area's en de beste House & Hardstyle artiesten zorgen ervoor dat jij de dag van je leven krijgt.

Muziek: House & Hardstyle
Waar: Grote Voort, Zwolle
Tijd: 14:00 – 00:00
​Bustickets

Hard Fest
Op het fantastische terrein van Universiteit Twente in Enschede vindt dit jaar HARDFEST 2018 - Majestic Mayhem | Official plaats. Hardstyle sounds van nu en classics van toen, een RAW stage en een Hardcore stage zorgen ervoor dat jij kunt stampen tot je voeten niet meer kunnen! Zorg ervoor dat je in het oranje gekleed bent anders val je buiten de boot.

Muziek: Hardstyle/Hardcore
Waar: Universiteit Twente, Enschede
Tijd: 12:00 - 23:59
​Bustickets

538 Koningsdag!
538 Koningsdag is HET Oranjefeest van het jaar! Samen met grote artiesten, waaronder 538-dj Armin van Buren, gaat het dak er ook in 2018 weer af. 538 Koningsdag was vorig jaar binnen een dag uitverkocht dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. De kaartverkoop begint op 23 maart om 08:45 op de website van 538 en zorg ervoor dat je ingelogd bent met je 538ID! 

Muziek: Mix van Nederlandstalige artiesten
Waar: Chasséveld Breda
Tijd: 12:00 – 22:00
Bustickets
​Facebookevenement 

Beat the Bridge
Wil jij op Koningsnacht en Koningsdag helemaal losgaan en is Hardstyle jouw favoriete muziekgenre? Dan is Beat the Bridge jouw feestje! Onder de legendarische John Frostbrug in Arnhem draait alles om de allerbeste muziek. Een dikke line-up met grote artiesten en super geluid zorgt voor een hele vette verjaardag van onze koning!

Muziek: Hardstyle
Waar: John Frostbrug, Arnhem
Tijd: Koningsnacht: 17:30-00:00
​        Koningsdag: 12:00-00:00
Bustickets 

Kralingse Bos Festival
Het Kralingse Bos festival in Rotterdam is geschikt voor iedere muziekliefhebber. Van house tot aan techno, rap en live optredens, er is voor iedereen wat wils! De line-up is nog niet bekend, maar elk jaar komen er weer een aantal grote artiesten die de boel op zijn kop zetten. Wat voor weer het is ook is, niets is het Kralingse Bos festival te gek. Een Blind Bird ticket is nu al te koop voor €15,-.

Muziek: van alles; van house, techno tot r&b en rap
Waar: Kralingse Bos, Rotterdam
Tijd: 13:00 - 23:00

Zit er een geschikt Koningsdagfeestje voor jou tussen? Vergeet dan niet je busreis alvast te regelen via onze website! Wil je ook nog eens €100,- partygeld verdienen? Organiseer dan een busreis voor jou en je vrienden en maak kans op dit mooie bedrag!