Wij zijn verhuisd!

9-1-2018

Partybussen.nl is verhuisd! We zijn ooit begonnen in een anti-kraak woning, daarna verhuisd naar Businesspark de Hagen en sinds 1 januari houden we kantoor in het centrum van Rotterdam!  

Daaro Rotterdam Westersingel 44 Partybussen kantoor

In november besloot Kees dat het tijd werd om met Partybussen naar Rotterdam te verhuizen. Eén van de vaste werknemers besloot haar droom achterna te gaan en de laatste stagiair sloot in december zijn stage af. Het perfecte moment om de zoektocht naar een kantoorpand in Rotterdam te starten. Samen met Nina (marketing en communicatiemedewerker) ging Kees naar een aantal bezichtigingen. Bij de eerste bezichtiging was het meteen raak: ze werden verliefd op het pand aan de Westersingel. Het pand is een oud woonhuis en wordt nu gebruikt als kantoorpand waarin verschillende bedrijven gevestigd zijn. De oude trappen, de prachtig versierde plafonds en zelfs de inrichting van de kamers op de eerste verdieping zijn helemaal intact gebleven. Er is een grote gemeenschappelijk tuin en een eigen balkon om even lekker op uit te waaien!

Het kantoor van Partybussen is begin januari ingericht en we zijn helemaal klaar voor de start! Op dit moment zijn we druk bezig met het vinden van nieuwe collega’s. Ben jij nog op zoek naar een toffe (parttime) baan of stage? Bekijk hier de vacatures en mail ons snel! 

Je mag natuurlijk ook gewoon gezellig een Rotterdams bakkie komen drinken!