Vacature: financieel administratief medewerker

Bedrijf                     : Partybussen

Afdeling                  : Finance

Standplaats            : Groningen 

Dienstverband       : Vast of freelance 

Salaris indicatie     : €2100 - €2500 obv 40-urige werkweek en ervaring

 

Heb jij ervaring in financiële administratie en personeelszaken? Ben je secuur, pragmatisch en woon je in Groningen?

Dan zoeken we jou voor onze financiële afdeling!

 

Wat ga je doen?

Als financieel administratief medewerker houd jij je bezig met financiële administratieve werkzaamheden zoals; salarisadministratie, contractbeheer en personeelszaken. Het is een uitvoerende rol met een signalerende functie richting de Operations Manager. Je werkt nauwkeurig, zorgt ervoor dat alles wat betreft de medewerkers en de financiële zaken op rolletjes lopen.

 

Natuurlijk is het ook belangrijk dat je binnen de afdelingen en m.b.t. andere afdelingen proactief meedenkt en suggesties doet voor mogelijke verbeteringen in processen en procedures. Zo blijven we samen werken aan de optimalisatie van onze dienstverlening. Jouw input is voor ons belangrijk.

 

Als  financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor:

 

Wie zijn wij?

Wat begon als kleine onderneming in een antikraak kantoor heeft zich de afgelopen 11 jaar ontwikkeld tot een professioneel bedrijf met een leidende positie in de markt. In de nichemarkt ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenement in Nederland’ zijn wij de grootste speler en daar zijn wij best een beetje trots op! Samen met onze labels Party-vervoer, Festival Transfer en On The Move Online kunnen wij onze passagiers én partners hoge kwaliteit service leveren.

Onze missie: Iedere reis 5 sterren! Hoe we dat bereiken? Door de feedback van onze klanten om te zetten naar verbeteringen binnen onze dienstverlening. De reis is een verlengstuk van het festival, onze passagiers beginnen hun dag bij ons in de bus. Daarom zet ons gedreven team zich dagelijks in om de ultieme customer experience te bieden aan festivalbezoekers.

Bij Partybussen houden we van doorpakken! Met een pragmatische aanpak, duidelijke communicatie en korte sprints maak je ons heel blij. Binnen de bedrijfscultuur is het de standaard elkaar te helpen en supporten! Daar staat tegenover dat wij van iedere collega verwachten zelf aan te geven wat de benodigdheden zijn, aan de bel te trekken bij vastlopen en grenzen aan te geven als het te snel gaat. Zowel complimenten als feedback wordt direct geleverd, altijd met als doel jou te helpen groeien!

Wat wij bieden:

Wat wij vragen:


Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo

Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? En op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar lonneke@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.