Vacature Financieel Administratief Medewerker

Afdeling: Finance
Salaris indicatie: €12,50 per uur
Dienstverband: Oproepbasis (8-20 uur per week)|
Standplaats: Rotterdam

Wie zijn wij?

Wat begon als kleine onderneming in een antikraak kantoor heeft zich de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot een professioneel bedrijf met een leidende positie in de markt. In de nichemarkt ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenement in Nederland’ zijn wij de grootste speler en daar zijn wij best een beetje trots op!

Onze missie: Iedere reis 5 sterren! Hoe we dat bereiken? Door de feedback van onze klanten om te zetten naar verbeteringen binnen onze dienstverlening. De reis is een verlengstuk van het festival, onze passagiers beginnen hun dag bij ons in de bus. Daarom zet ons gedreven team zich dagelijks in om de ultieme customer experience te bieden aan festivalbezoekers.

De steeds veranderende COVID-19 maatregelen maakt het festivallandschap onzeker en onstuimig. Doordat de overheid nog geen duidelijkheid heeft gegeven houden wij rekening met een scenario waarbij er festivals doorgaan dit jaar. Dit zou betekenen dat er in een korte tijd veel werk verzet moet worden. Echter, in een scenario waarbij het hele festivalseizoen wordt gecanceld ligt er ook veel werk met betrekking tot de afhandeling. Heb jij ervaring in administratie en finance? Woon je ook in (omgeving) Rotterdam? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Als financieel administratief medewerker houd je je bezig met financiële administratieve werkzaamheden en salarisadministratie. Het is een uitvoerende rol met een signalerende functie richting de directeur. Je werkt nauwkeurig, zorgt ervoor dat alles wat betreft de medewerkers en de financiële zaken op rolletjes lopen. Je levert daarmee een bijdrage aan een correcte vastlegging van de financiële gegevens. 

Natuurlijk is het ook belangrijk dat je binnen de afdelingen en m.b.t. andere afdelingen proactief meedenkt en suggesties doet voor mogelijke verbeteringen in processen en procedures. Zo blijven we samen werken aan de optimalisatie van onze dienstverlening. Jouw input is voor ons belangrijk.
 

Als Administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor:

Wat wij bieden:

Wat wij vragen:


Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo

Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? En op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar lonneke@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.