Vacature P&O/Financieel Administratief Medewerker

Vacature P&O/Administratief Medewerker (8-16 uur per week)

Ben je een mensen mens, organisatorisch sterk en ben je daarnaast een administratief wonder? Solliciteer dan snel op deze functie!

Wie zijn wij
Partybussen.nl is al 7 jaar de website om een busreis naar een muziekfestival te boeken. We zijn gestart in een anti-kraak kantoorgebouw en inmiddels gevestigd in een mooi kantoorpand in het centrum van Rotterdam. We zijn uitgegroeid tot een landelijke speler waarbij we onze naamsbekendheid versterken met radiopartners Slam! en Q-music.

Onze ervaring, ambitie en kracht komen het best tot uiting in vervoersprojecten voor grootschalige (muziek)evenementen. Denk hierbij aan topfestivals zoals; Slam! Koningsdag, Dominator en Mysteryland.

Wat doen we
Een goede sfeer, vrolijke mensen en een onbezorgde busreis; dat is wat wij onze passagiers bieden. Bij Partybussen staan service en kwaliteit bovenaan. We zijn pas tevreden wanneer de passagiers de bus verlaten met een lach op hun gezicht en een voldaan gevoel!

Wie zoeken we
Wij zijn opzoek naar een optimistische en gedreven collega die Partybussen wil helpen groeien! Je bent zelfstandig, optimistisch en gedreven en past met deze kwaliteiten perfect in het team van Partybussen. Je werkt nauwkeurig, zorgt ervoor dat alles wat betreft de medewerkers en de financiële zaken op rolletjes lopen. Je bent begripvol maar kunt ook assertief zijn en je punt duidelijk maken wanneer dat nodig is. Dit maakt je een fijne collega om mee samen te werken!

Wat ga je doen
In deze functie combineren we twee functies, namelijk die van P&O medewerker en van financieel administratief medewerker. Je zult binnen deze functie niet alleen de zaken rondom het personeel regelen en hun aanspreekpunt zijn, maar ook de financiële administratie doen, zoals het inboeken van betalingen en het controleren en bevestigen van facturen.

Werkzaamheden

Wat bieden we

Vereiste

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo
Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar kees@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.