Stage Commercieel Medewerker

                                                                                                                                     

Volg jij een commerciële, economische of sales opleiding en ben je goed in klantcontact en administratie? Woon je ook in (omgeving) Rotterdam? Dan hebben wij de allerleukste stageplek voor jou!

Bedrijf                  : Partybussen
Afdeling              : Sales
Standplaats        : Rotterdam
Dienstverband  : Meeloopstage 32 - 40 uur (flexibel in weekenden)
Salaris indicatie : Stagevergoeding a € 300 per maand

 

Wat ga je doen?

Als commerciele stagiaire draai je mee met de afdeling Sales van Partybussen. Je ondersteund de teamleider bij klantcontact met bus- en festival partners, verwerken van samenwerkingscontracten, commerciële kansen, de busvoorbereiding, je onderzoekt de markt, werkt mee aan het verkoop- en ordertraject en andere commerciële projecten waar je hulp nodig is!

Je werkt nauw samen met collega’s van de afdeling Marketing & Communicatie. Samen zorgen jullie ervoor dat de communicatie naar de klant toe professioneel en helder verloopt. Naast de uitvoerende taken die je uitvoert in samenwerking met de afdeling is er genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en stageopdrachten. Doordat je samenwerkt met alle afdelingen die relevant zijn voor jouw opleiding heb je na je stage een goed beeld van onze bedrijfsvoering en ervaring in jouw vakgebied.

Werkzaamheden

De werkzaamheden zijn uiteenlopend en bestaan onder andere uit:

Wat vragen wij

De ideale kandidaat voldoet aan het onderstaande profiel:

Wat bieden wij

Je kan een dynamische en uitdagende stage verwachten in een erkend leerbedrijf. Binnen het team krijg jij de vrijheid om je eigen kwaliteiten verder te ontwikkelen en je creativiteit de vrije loop te laten. Het werk bij Partybussen biedt je alle kansen om jezelf te ontwikkelen en je voor te bereiden op een uitdagende baan en een mooie carrière.

Daarnaast bieden wij een:

Wie zijn wij?

Wat begon als kleine onderneming in een antikraak kantoor heeft zich de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot een professioneel bedrijf met een leidende positie in de markt. In de nichemarkt ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenement in Nederland’ zijn wij de grootste speler en daar zijn wij best een beetje trots op! Onze missie: Iedere reis 5 sterren! Hoe we dat bereiken? Door de feedback van onze klanten om te zetten naar verbeteringen binnen onze dienstverlening. De reis is een verlengstuk van het festival, onze passagiers beginnen hun dag bij ons in de bus. Daarom zet ons gedreven team zich dagelijks in om de ultieme customer experience te bieden aan festivalbezoekers.

 

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo

Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar solliciteren@partybussen.nl.  Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Heb je vragen? Stuur ons je vraag via onderstaand contactformulier: