Stage MBO Commercieel Medewerker

                                                                                                                                    

Stage: MBO Commercieel medewerker

Als commercieel medewerker bouw je mee aan het vergroten van de naamsbekendheid van Partybussen.nl. Je draagt bij aan het verbeteren van het contact tussen Partybussen.nl en haar (potentiele) klanten en je helpt mee om de service & kwaliteit van onze dienstverlening - busvervoer naar festivals – te verbeteren.

In de dagelijkse praktijk ben je het eerste aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten die contact met ons zoeken. Je bouwt relaties op en je onderhoudt ze. Daarnaast ben je een belangrijke informatiebron voor de afdeling marketing. De informatie die jij tijdens het contact dat je met klanten hebt, die vertaal je naar ideeën en voorstellen. Je werk mee aan promotieactiviteiten en aan projecten die direct te maken hebben met het commerciële resultaat.

Werkzaamheden

De werkzaamheden zijn uiteenlopend en bestaan onder andere uit:

Wie zoeken wij

De ideale kandidaat voldoet aan het onderstaande profiel:

Wat bieden wij

Je kan een dynamische en uitdagende stage verwachten in een erkend leerbedrijf, waarin je samen komt te werken met een jong team die uit ervaring weten dat een gezellige heen- en terugreis de festivalbeleving extra leuk kan maken. Binnen dit team krijg jij de vrijheid om je eigen kwaliteiten verder te ontwikkelen en je creativiteit de vrije loop te laten.

Het werk bij Partybussen.nl biedt je alle kansen om jezelf te ontwikkelen en je voor te bereiden op een uitdagende baan en een mooie carrière.

Over Partybussen

Partybussen.nl is al 7 jaar de plek waar jongeren hun busreis naar een muziekfestival boeken. In onze ogen is de busreis een verlengstuk van het festival dat onze klanten bezoeken. Onze dienstverlening bestaat uit betrouwbaar busvervoer met de service van een feestje waarbij we ons richten op jongeren in de leeftijdscategorie 16 – 25 jaar. Het aanbod op onze website bestaat uit busvervoer naar circa 50 verschillende muziekfestivals per jaar. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten vrolijk de bus zijn ingestapt en voldaan weer thuis zijn gekomen.

Team Partybussen

Bij Partybussen werken we met een klein gemotiveerd team van ongeveer 4 personen. Het werk is hierdoor gevarieerd, ieder heeft zijn eigen taken maar we helpen elkaar en proberen vaak iets nieuws. Er is ruimte voor gezelligheid, ideeën en creativiteit.

Hoe kom je op kantoor

Ons kantoor is gevestigd aan de Westersingel in het centrum van Rotterdam, een verzamelpand met een divers palet aan bedrijven. Er zijn vergaderplekken, keukens en er is een binnentuin.
Ons kantoor is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en vanaf Rotterdam centraal is het enkel 5 minuten lopen! 

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo

Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar kees@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.