Allround Marketeer (40 uur per week)

Hé marketeer! Zoek jij een nieuwe marketing uitdaging? 

Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen, want wij zijn op zoek naar een bevlogen allround marketeer

Deze fulltime functie is ontstaan vanwege de groei en verdere professionalisering van de onderneming. Partybussen.nl begon 9 jaar terug in een anti-kraak kantoor, anno 2019 behoren we tot één van de grootste spelers binnen onze nichemarkt, ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenementen in Nederland’. Ons doel? Wij streven ernaar om de ultieme customer experience te bieden aan festivalbezoekers die hun dag bij ons in de bus beginnen.

De werkzaamheden omvatten de uitvoerende en coördineerde taken van de huidige parttime marketing medewerker (16 uur). De overige uren binnen de functie zijn beschikbaar voor het analyseren, rapporteren, optimaliseren en uitbouwen van de marketing activiteiten van Partybussen.nl. Het betreft een functie waarin initiatief nemen, zelfstandheid en creativiteit belangrijke voorwaarden voor succes zijn. We zoeken iemand meerdere jaren relevante ervaring, bij voorkeur bij een agency, festivalorganisator of in een bedrijf met een marketing afdeling van meerdere personen. 

In deze functie krijg je de gelegenheid om je eigen team met ondersteunende collega’s (denk aan studenten, stagiairs, zpp’ers) op te bouwen, we vinden het echter belangrijk dat je de business en marketingactiviteiten eerst zelf doorgrondt. Dit houdt in dat de eerste periode bij Partybussen.nl zal bestaan uit het overnemen van de uitvoerende taken en het bekend raken met de interne processen. Je krijgt tijdens de inwerkperiode één of enkele eigen projecten om aan te tonen dat je de functie aankan. Dit jaar verwachten wij 40.000 festivalbezoekers met de bus naar muziekevenementen te vervoeren en de traditionele kick-off van het seizoen is op Koningsdag. In de komende maanden zal het daarom vooral DOEN zijn. 

Bij Partybussen werken we met een kleine kern van vaste medewerkers (Eigenaar, Marketing, Webdevelopers, HR. Klantenservice, en Administratie). In aanloop naar de lente en in de zomer breiden we uit met een flexibele schil. De gemiddelde leeftijd van de huidige medewerkers is 32 jaar. Iedere ochtend starten we met een korte personeelsmeeting zodat we van elkaar op de hoogte zijn wat er speelt. Een prettige werksfeer en een hecht team zijn voor ons belangrijk. Successen en verjaardagen worden gevierd en we hebben een paar keer per jaar een borrel en/of uitje.

Ons kantoor kun je vinden aan de mooie Westersingel in het hartje van Rotterdam, op 5 minuten loopafstand van Rotterdam Centraal Station.

Is je interesse gewekt? Stuur een mail met je CV naar kees@partybussen.n