Vacature Commercieel Medewerker

Vacature Commercieel Medewerker (32-40 uur per week)

Wil jij een belangrijke schakel zijn binnen een jong en ondernemend bedrijf en beschik je over leidinggevende capaciteiten? Dan zijn we opzoek naar jou!

Wie zijn wij
Partybussen.nl is al 7 jaar de website om een busreis naar een muziekfestival te boeken. We zijn gestart in een anti-kraak kantoorgebouw en inmiddels gevestigd in een mooi kantoorpand in het centrum van Rotterdam. We zijn uitgegroeid tot een landelijke speler waarbij we onze naamsbekendheid versterken met radiopartners Slam! en Q-music.

Onze ervaring, ambitie en kracht komen het best tot uiting in vervoersprojecten voor grootschalige (muziek)evenementen. Denk hierbij aan topfestivals zoals; Slam! Koningsdag, Dominator en Mysteryland.

Wat doen we
Een goede sfeer, vrolijke mensen en een onbezorgde busreis; dat is wat wij onze passagiers bieden. Bij Partybussen staan service en kwaliteit bovenaan. We zijn pas tevreden wanneer de passagiers de bus verlaten met een lach op hun gezicht en een voldaan gevoel!

Wie zoeken we
Partybussen is op zoek naar een commercieel medewerker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een dosis zelfvertrouwen. We zoeken een medewerker met een afgeronde MBO of HBO studie op zak die weet wat aanpakken is en eigen initiatief toont. Je wordt een belangrijke schakel binnen het bedrijf. Durf jij het aan?

Wat ga je doen
Als commercieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces tot en met de aftersales. Jij bent degene die ervoor zorgt dat onze klanten de aandacht krijgen die ze verdienen en je ziet erop toe dat de busreizen voldoen aan de verwachting van onze klanten. Je streeft naar een goede balans tussen uitstekende service, kwalitatieve busreizen en een gezond financieel resultaat.

Werkzaamheden

Wat bieden we

Voorwaarden

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo
Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar kees@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.