Vacature Commercieel Medewerker

Bedrijf                  : Partybussen
Afdeling              : Finance
Standplaats        : Groningen
Dienstverband  : Vast (fulltime) 
Salaris indicatie : €2300 - €2500 obv 40-urige werkweek en ervaring

Zie jij commerciële kansen sneller dan een ander? Ben je communicatief vaardig en wil je als onderdeel van een projectteam bijdragen een een soepel verloop en winstgevend resultaat van Partybussen projecten? Versterk ons team en solliciteer nu!
 

Wat ga je doen?

Als commercieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces tot en met de aftersales. Jij bent degene die ervoor zorgt dat onze klanten de aandacht krijgen die ze verdienen en je ziet erop toe dat de busreizen voldoen aan de verwachting van onze klanten. Je streeft naar een goede balans tussen uitstekende service, kwalitatieve busreizen en een gezond financieel resultaat. Binnen team Groningen behoor je tot een projectgroep waarin jij jouw rol zo goed mogelijk inneemt. Ieder teamlid brengt zijn eigen specialisme mee en samen zorgen jullie voor en soepel en winstgevend verloop van de projecten (evenementen). Vanzelfsprekend denk je proactief mee over mogelijke verbeteringen in processen, tools en procedures.

Werkzaamheden

Wie zijn wij?

Wat begon als kleine onderneming in een antikraak kantoor heeft zich de afgelopen 11 jaar ontwikkeld tot een professioneel bedrijf met een leidende positie in de markt. In de nichemarkt ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenement in Nederland’ zijn wij de grootste speler en daar zijn wij best een beetje trots op! Samen met onze labels Party-vervoer, Festival Transfer en On The Move Online kunnen wij onze passagiers én partners hoge kwaliteit service leveren.

Onze missie: Iedere reis 5 sterren! Hoe we dat bereiken? Door de feedback van onze klanten om te zetten naar verbeteringen binnen onze dienstverlening. De reis is een verlengstuk van het festival, onze passagiers beginnen hun dag bij ons in de bus. Daarom zet ons gedreven team zich dagelijks in om de ultieme customer experience te bieden aan festivalbezoekers.

Bij Partybussen houden we van doorpakken! Met een pragmatische aanpak, duidelijke communicatie en korte sprints maak je ons heel blij. Binnen de bedrijfscultuur is het de standaard elkaar te helpen en supporten! Daar staat tegenover dat wij van iedere collega verwachten zelf aan te geven wat de benodigdheden zijn, aan de bel te trekken bij vastlopen en grenzen aan te geven als het te snel gaat. Zowel complimenten als feedback wordt direct geleverd, altijd met als doel jou te helpen groeien!

 

Wat wij bieden:

Wat wij vragen:

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo

Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? En op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar lonneke@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.