Vacature Commercieel Project Manager

Bedrijf                  : Partybussen

Afdeling               : Projectmanagement 

Standplaats         : Groningen of Rotterdam

Dienstverband   : Vast (fulltime) 

Salaris indicatie  : €2750 - €3500 obv 40-urige werkweek en ervaring 

 

Zie jij commerciële kansen sneller dan een ander?  Kun jij goed systematisch werken en is plannen en organiseren jouw kracht? In de rol commercieel project manager draag je bij aan een soepel verloop van busreizen en winstgevend resultaat. Versterk ons team en solliciteer nu!

 

Wat ga je doen?

Als commercieel project manager (CPM) ben je verantwoordelijk voor het succes van de busreizen zelf en voor het (financiële) resultaat. Je hebt je planningen op orde en je kunt deze goed presenteren en onderbouwen. Jij zorgt ervoor dat onze partners de aandacht krijgen die ze verdienen en je ziet erop toe dat de samenwerking volledig volgens afspraak verloopt. Je monitoort de resultaten van de promoties en overlegt samen met de partners waar en wanneer er extra promotionele activiteiten ingezet kunnen worden. Je streeft naar een goede balans tussen uitstekende service, kwalitatieve busreizen en een gezond financieel resultaat. Je denkt proactief mee over mogelijke verbeteringen in processen, tools en procedures. 

 

Werkzaamheden

 

Wie zijn wij?

Wat begon als kleine onderneming in een antikraak kantoor heeft zich de afgelopen 11 jaar ontwikkeld tot een professioneel bedrijf met een leidende positie in de markt. In de nichemarkt ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenement in Nederland’ zijn wij de grootste speler en daar zijn wij best een beetje trots op! Samen met onze labels Party-vervoer, Festival Transfer en On The Move Online kunnen wij onze passagiers én partners hoge kwaliteit service leveren.

 

Onze missie: Iedere reis 5 sterren! Hoe we dat bereiken? Door de feedback van onze klanten om te zetten naar verbeteringen binnen onze dienstverlening. De reis is een verlengstuk van het festival, onze passagiers beginnen hun dag bij ons in de bus. Daarom zet ons gedreven team zich dagelijks in om de ultieme customer experience te bieden aan festivalbezoekers.

 

Bij Partybussen houden we van doorpakken! Met een pragmatische aanpak, duidelijke communicatie en korte sprints maak je ons heel blij. Binnen de bedrijfscultuur is het de standaard elkaar te helpen en supporten! Daar staat tegenover dat wij van iedere collega verwachten zelf aan te geven wat de benodigdheden zijn, aan de bel te trekken bij vastlopen en grenzen aan te geven als het te snel gaat. Zowel complimenten als feedback wordt direct geleverd, altijd met als doel jou te helpen groeien!

 

Wie zoeken wij? 

Jij bent goed in plannen en organiseren. Misschien organiseer je ook weekendjes weg voor je vrienden, gewoon voor de lol! Je beheert het overzicht en kunt op ieder moment vertellen én onderbouwen wat je hebt gedaan en waarom. Je kunt goed luisteren en je staat bekend om je nieuwsgierigheid, doordat je altijd doorvraagt naar het verhaal achter het verhaal. Je bent communicatief vaardig en het is dan ook geen probleem om feedback of vragen goed te formuleren. Je bent flexibel en bereid om buiten kantooruren te werken. Tijdens het hoogseizoen heb je verschillende projecten lopen, maar jij houdt je hoofd koel en kunt goed tegen een gezonde druk. Daarnaast zoeken wij vanzelfsprekend een gezellige collega die samen met ons - ook tijdens drukke tijden - de sfeer op kantoor hoog kan houden. 

 

Wat wij bieden:

 

Wat wij vragen:

 

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo

Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? En op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar solliciteren@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.