Vacature growth hacker / digital marketeer

Vacature Growth Hacker / Digital marketeer (20 - 32 uur per weel)

Ben jij de Growth Hacker of analytisch gedreven Digital Marketeer die Partybussen.nl ondersteunt in de snelle groei die we doormaken? Dan is deze vacature voor jou:

Wie ben jij?
Een Growth Hacker of data gedreven Digital Marketeer die in staat is om zowel uitvoerend als strategisch een bijdrage te leveren aan onze groeidoelstellingen. Van het opzetten en plannen van online campagnes tot het optimaliseren van verkoopkanalen en customer service o.b.v. data, niets is jou te gek. Je kunt op niveau meepraten met onze partners in busvervoer, met event (marketing) managers maar ook schakelen met interne developers, klantenservice en directie. Je ben in staat om groeikansen te signaleren, omschrijven en planmatig uit te voeren en je deinst er niet voor terug om zelf ook de handen uit de mouwen te steken. We zitten met ons kantoor midden in Rotterdam en verwachten daarom ook een “niet lullen maar poetsen” mentaliteit.

Herken jij jezelf (of iemand anders) hierin? Lees dan verder…

Wie zijn wij?
Partybussen.nl is al ruim 9 jaar de website om een busreis naar een muziekfestival te boeken. We zijn gestart in een klein kantoortje en inmiddels gevestigd in een authentiek kantoorpand in het centrum van Rotterdam. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste spelers binnen onze markt van ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenementen in Nederland’

Wat ga je doen?

Wat verwachten we van jou?

Wat mag je van ons verwachten?

Overtuigd dat dit bij jou past? Stuur dan je CV inclusief een korte motivatie naar kees@partybussen.nl en wie weet zien we je snel!

Acquisitie (door bureaus) naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.