Vacature junior marketing medewerker

Heb jij kennis van marketing, ben jij goed in het onderhouden van zakelijke contacten (B2C en B2B), werk je gestructureerd en deins je niet terug voor het oplossen van uitdagende vraagstukken? Dan is deze vacature voor jou:

Wie ben jij?
Een commercieel ingesteld, klantgericht persoon die plezier haalt uit het bezig zijn met marketingvraagstukken en de dagelijkse uitvoer van interne – en externe marketing. Je bent daarnaast iemand die goed kan samenwerken met externe partijen, kan lachen en tegelijkertijd hard werken en iemand die goed is in het maken – en onderhouden – van zakelijke contacten. Vanuit je eigen nieuwsgierigheid leer je nieuwe dingen (waar je bij Partybussen alle ruimte voor krijgt) en je kunt secuur en planmatig werken.


Deze skills bezit jij (in ieder geval voor het grootste gedeelte)

Heb ik jou hierin beschreven? Lees dan verder.

Wie zijn wij?
Partybussen.nl is al ruim 9 jaar de website om een busreis naar een muziekfestival te boeken. We zijn gestart in een klein kantoortje en inmiddels gevestigd in een authentiek kantoorpand in het centrum van Rotterdam. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste spelers binnen onze markt van ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenementen in Nederland’

Wat ga je doen?

Wat verwachten we van jou?

Wat mag je van ons verwachten?

Overtuigd dat dit bij jou past? Stuur dan je CV inclusief een korte motivatie naar kees@partybussen.nl en wie weet zien we je snel!

Acquisitie (door bureaus) naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.