Vacature klantenservice medewerker

Kun jij goede telefoongesprekken voeren, supersnel WhatsApp berichten versturen en mailtjes tikken? Ben je ook secuur en leergierig? Dan zoekt Partybussen.nl jou!

Wie zijn wij?

Partybussen.nl is al 9 jaar de website om een busreis naar een muziekfestival te boeken. We zijn uitgegroeid tot een landelijke speler waarbij we onze naamsbekendheid versterken met radiopartners Slam! en Q-music. Wij brengen onze klanten naar alle topfestivals in Nederland, denk hierbij aan Defqon.1, Mysteryland, Decibel Outdoor, SWF en Qmusic Foute Party.

Wat jij gaat doen

Een goede sfeer, vrolijke mensen en een onbezorgde busreis; dat is wat wij onze passagiers bieden. Bij Partybussen staan service en kwaliteit bovenaan. We zijn pas tevreden wanneer de passagiers de bus verlaten met een lach op hun gezicht en een voldaan gevoel! Dit ga je bereiken door het afhandelen van aanvragen, beantwoorden van appjes, mails en telefoontjes, maar je ondersteunt ook de busplanning en werkt mee op andere gebieden binnen het bedrijf. Omdat de festivals veelal in het weekend of feestdagen zijn werken we op die dagen ook.

Pas jij in ons team?

Ben jij een organisatorisch sterk persoon, iemand die kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden en het leuk vindt om klantgericht bezig te zijn? Woon je in Rotterdam of directe omgeving? Beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift, ben je niet bang om klanten te woord te staan en werk je nauwkeurig? Dan horen we graag van je!

Bij Partybussen krijg je

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan met motivatiebrief en CV naar roos@partybussen.nl. We kijken uit naar je reactie!

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk