Vacature: Marketing & Communicatie medewerker

 

Bedrijf                  : Partybussen

Afdeling              : Marketing & communicatie

Standplaats        : Rotterdam

Dienstverband  : Full-time 40-uur per week

Startdatum           : 1 mei 2022

Salaris indicatie : €2.500 - €3.000 per maand, obv een 40-urige werkweek en ervaring
 

Draai jij al even mee op een marketing & communicatie afdeling en heb je aantoonbare ervaring in het creëren van content? Woon je ook in (omgeving) Rotterdam? Dan zoeken we jou!


Wie zijn wij?

Wat begon als kleine onderneming in een antikraak kantoor heeft zich de afgelopen 11 jaar ontwikkeld tot een professioneel bedrijf met een leidende positie in de markt. In de nichemarkt ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenement in Nederland’ zijn wij de grootste speler en daar zijn wij best een beetje trots op! Samen met onze labels Party-vervoer, Festival Transfer en On The Move Online kunnen wij onze passagiers én partners hoge kwaliteit service leveren.

Onze missie: Iedere reis 5 sterren! Hoe we dat bereiken? Door de feedback van onze klanten om te zetten naar verbeteringen binnen onze dienstverlening. De reis is een verlengstuk van het festival, onze passagiers beginnen hun dag bij ons in de bus. Daarom zet ons gedreven team zich dagelijks in om de ultieme customer experience te bieden aan festivalbezoekers.

Bij Partybussen houden we van doorpakken! Met een pragmatische aanpak, duidelijke communicatie en korte sprints maak je ons heel blij. Binnen de bedrijfscultuur is het de standaard elkaar te helpen en supporten! Daar staat tegenover dat wij van iedere collega verwachten zelf aan te geven wat de benodigdheden zijn, aan de bel te trekken bij vastlopen en grenzen aan te geven als het te snel gaat. Zowel complimenten als feedback wordt direct geleverd, altijd met als doel jou te helpen groeien!

Wat ga je doen?

Als Marketing & Communicatie medewerker word je binnen de afdeling aangestuurd door het afdelingshoofd. Het is een uitvoerende rol met uiteenlopende communicatie taken, daarnaast voer je ondersteunende marketing en projectmatige werkzaamheden uit met als doel het verbeteren van de verkoop.

Als Marketing & Communicatie medewerker ben je verantwoordelijk voor:

Natuurlijk is het ook belangrijk dat je binnen de afdelingen en m.b.t. andere afdelingen proactief meedenkt en suggesties doet voor mogelijke verbeteringen in processen en procedures. Zo blijven we samen werken aan de optimalisatie van onze dienstverlening. Jouw input is voor ons belangrijk.

Wat wij bieden:

Wat wij vragen:

 

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo

Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? En op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar solliciteren@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.