Vacature: Marketing & Communicatie medewerker


Afdeling                  : Marketing & communicatie
Standplaats            : Rotterdam
Dienstverband       : Oproepbasis / flexibel (ook in weekenden)
Salaris indicatie     : €12,50 per uur


Wie zijn wij?

Wat begon als kleine onderneming in een antikraak kantoor heeft zich de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot een professioneel bedrijf met een leidende positie in de markt. In de nichemarkt ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenement in Nederland’ zijn wij de grootste speler en daar zijn wij best een beetje trots op!

Onze missie: Iedere reis 5 sterren! Hoe we dat bereiken? Door de feedback van onze klanten om te zetten naar verbeteringen binnen onze dienstverlening. De reis is een verlengstuk van het festival, onze passagiers beginnen hun dag bij ons in de bus. Daarom zet ons gedreven team zich dagelijks in om de ultieme customer experience te bieden aan festivalbezoekers.

De steeds veranderende COVID-19 maatregelen maakt het festivallandschap onzeker en onstuimig. Doordat de overheid nog geen duidelijkheid heeft gegeven houden wij rekening met een scenario waarbij er festivals doorgaan dit jaar. Dit zou betekenen dat er in een korte tijd veel werk verzet moet worden. Echter, in een scenario waarbij het hele festivalseizoen wordt gecanceld kunnen we jouw communicatie en schrijfskills ook gebruiken ter voorbereiding op het volgende seizoen. Heb jij ervaring op een marketing & communicatie afdeling en aantoonbare ervaring in het schrijven van teksten? Woon je ook in (omgeving) Rotterdam? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Als Marketing & Communicatie medewerker ben je werkzaam voor de gelijkgenaamde afdeling. Het is een uitvoerende rol met uiteenlopende communicatie taken, daarnaast voer je ondersteunende marketing werkzaamheden uit met als doel het verbeteren van verkoop/sales. 

Natuurlijk is het ook belangrijk dat je binnen de afdelingen en m.b.t. andere afdelingen proactief meedenkt en suggesties doet voor mogelijke verbeteringen in processen en procedures. Zo blijven we samen werken aan de optimalisatie van onze dienstverlening. Jouw input is voor ons belangrijk.

 

Als Marketing & Communicatie medewerker ben je verantwoordelijk voor:

Wat wij bieden:

Wat wij vragen:

 

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo

Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? En op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar solliciteren@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.