Vacature Online Marketeer

Vacature Online Marketeer (16 uur per week)

Ben jij die gepassioneerde online marketeer die staat te popelen om de handen uit de mouwen te steken en zichtbaar wil zijn door resultaten te boeken? Dan zoeken we jou!

Wie zijn wij
Partybussen.nl is al 7 jaar de website om een busreis naar een muziekfestival te boeken. We zijn gestart in een anti-kraak kantoorgebouw en inmiddels gevestigd in een mooi kantoorpand in het centrum van Rotterdam. We zijn uitgegroeid tot een landelijke speler waarbij we onze naamsbekendheid versterken met radiopartners Slam! en Q-music.

Onze ervaring, ambitie en kracht komen het best tot uiting in vervoersprojecten voor grootschalige (muziek)evenementen. Denk hierbij aan topfestivals zoals; Slam! Koningsdag, Dominator en Mysteryland.

Wat doen we
Een goede sfeer, vrolijke mensen en een onbezorgde busreis; dat is wat wij onze passagiers bieden. Bij Partybussen staan service en kwaliteit bovenaan. We zijn pas tevreden wanneer de passagiers de bus verlaten met een lach op hun gezicht en een voldaan gevoel!

Wie zoeken we
Wij zijn op zoek naar een bevlogen nieuwe collega met meer kennis van online marketing dan we nu in huis hebben. We zoeken iemand die goede vragen stelt, ons vertelt waar het beter kan en aan de slag gaat! Ben jij degene die in staat is om het verschil te maken en zijn kennis, ervaring en ideeën om kan zetten in online resultaat? Lees dan verder!

Wat ga je doen
Bij Partybussen houden we ons bezig met social media advertising, email marketing, SEO en SEA. Hier willen we display advertising en digitale radio aan gaan toevoegen. De activiteiten die we op dit moment ontplooien zijn veelal ingegeven door een extern adviesbureau en worden uitgevoerd door verschillende medewerkers. Jouw eerste taak zal zijn om de huidige activiteiten over te nemen, deze te analyseren en te optimaliseren.

Vanuit hier vorm je een nieuwe basis voor de online marketing strategie voor de komende jaren. Jij neemt ons mee op sleeptouw en gaat met Partybussen een nieuw online avontuur aan!

Wat bieden we

Vereiste

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo
Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar info@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.