Vacature: Personal Assistant

 

Afdeling                  : Directie
Standplaats            : Rotterdam
Dienstverband       : Fulltime 40 uur per week (flexibel in weekenden)
Salaris indicatie     : Maandsalaris tot maximaal € 2500, (o.b.v. achtergrond en ervaring)

Wie zijn wij?

Wat begon als kleine onderneming in een antikraak kantoor heeft zich de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot een professioneel bedrijf met een leidende positie in de markt. In de nichemarkt ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenement in Nederland’ zijn wij de grootste speler en daar zijn wij best een beetje trots op!

Onze missie: Iedere reis 5 sterren! Hoe we dat bereiken? Door de feedback van onze klanten om te zetten naar verbeteringen binnen onze dienstverlening. De reis is een verlengstuk van het festival, onze passagiers beginnen hun dag bij ons in de bus. Daarom zet ons gedreven team zich dagelijks in om de ultieme customer experience te bieden aan festivalbezoekers.

De steeds veranderende COVID-19 maatregelen maakt het festivallandschap onzeker en onstuimig. Doordat de overheid nog geen duidelijkheid heeft gegeven houden wij rekening met een scenario waarbij er festivals doorgaan dit jaar. Dit zou betekenen dat er in een korte tijd veel werk verzet moet worden. De directeur heeft in dit geval veel op zijn bord liggen en heeft een PA nodig die hem daarbij kan ondersteunen. Ben jij een organisatorisch talent en houdt je gemakkelijk het overzicht? Woon je ook in Rotterdam? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

In deze Personal Assistant functie fungeer je als rechterhand van de directeur en ben je ook verantwoordelijk voor het officemanagement. Het is een uitdagende rol waarin veel van je wordt gevraagd, maar waar meer dan genoeg ruimte is voor eigen inbreng, initiatief en je persoonlijke ontwikkeling. Je zult je niet snel gaan vervelen in de rol! Het is een fulltime functie, waarin je de directeur ondersteunt.

Vanzelfsprekend denk je proactief mee over mogelijke verbeteringen in processen, tools en procedures. Je draagt zorg voor een correcte uitvoering van procedures met als doel de optimalisatie van onze dienstverlening. In deze coördinerende rol werk je daarom nauw samen met de collega’s van Marketing, Klantenservice, Development, Sales en Administratie.

 

Werkzaamheden Personal Assistant

In de rol van van Personal Assistant ben je beschikbaar om op alle afdelingen mee te werken als de situatie daar om vraagt. Als er ergens een knelpunt ontstaat dan spring jij bij! Je bent écht een spin in het web. Het leuke hieraan is, dat je zeer snel alle aspecten van de bedrijfsvoering leert kennen én ontzettend veel kan leren. Je werkt projectmatig, direct onder de hoede van de directeur en je bent verantwoordelijk om deze (van operationele) te ontzorgen. Een voorbeeld van deze uiteenlopende taken zijn:

Wat wij bieden:

Wat wij vragen:

Wij zoeken een regelaar die doortastend, zelfsturend en proactief is, snel kan schakelen en pragmatisch is ingesteld. Iemand die er plezier in heeft om zich, samen met de directeur en de rest van het team, vol in te zetten voor het uitvoeren en verbeteren van onze dienstverlening. Een aantal eisen en vaardigheden die wenselijk zijn voor deze functie: 

 

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo

Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? En op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar lonneke@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.