Vacature student

Kun jij goede telefoongesprekken voeren, supersnel WhatsApp berichten versturen en mailtjes tikken? En ben je daarnaast graag in contact met klanten en help je leeftijdsgenoten graag op weg? Dan zoekt Partybussen.nl jou!

Wie zijn wij
Partybussen.nl is al 9 jaar de website om een busreis naar een muziekfestival te boeken. We zijn gestart in een anti-kraak kantoorgebouw en inmiddels gevestigd in een mooi kantoorpand in het centrum van Rotterdam. We zijn uitgegroeid tot een landelijke speler waarbij we onze naamsbekendheid versterken met radiopartners Slam! en Q-music.

Onze ervaring, ambitie en kracht komen het best tot uiting in vervoersprojecten voor grootschalige (muziek)evenementen. Denk hierbij aan topfestivals zoals; Slam! Koningsdag, Dominator en Mysteryland.

Wat doen we
Een goede sfeer, vrolijke mensen en een onbezorgde busreis; dat is wat wij onze passagiers bieden. Bij Partybussen staan service en kwaliteit bovenaan. We zijn pas tevreden wanneer de passagiers de bus verlaten met een lach op hun gezicht en een voldaan gevoel!

Wie zoeken we
Een zelfverzekerd iemand die altijd zijn (of haar) woordje klaar heeft en geen uitdaging uit de weg gaat. Je bent communicatief sterk, niet bang om klanten te woord te staan, via welk kanaal dan ook, neemt de telefoon met plezier op en denkt in oplossingen.

Vereiste

Wat bieden we

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!
Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar nina@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.