Vacature Vlogger (8 uur)

Ben je niet verlegen voor de camera, durf je op mensen af te stappen en heb je ervaring met het editen van video's? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij

Partybussen.nl is al 7 jaar de website om een busreis naar een muziekfestival te boeken. We zijn gestart in een anti-kraak kantoorgebouw en inmiddels gevestigd in een mooi kantoorpand in het centrum van Rotterdam. We zijn uitgegroeid tot een landelijke speler waarbij we onze naamsbekendheid versterken met radiopartners Slam! en Q-music.

Het Partybussen team bestaat uit jonge, enthousiaste en hardwerkende mensen die zelf ook wel van een feestje houden en zich goed in de doelgroep kunnen inleven.

Wat doen we

Een goede sfeer, vrolijke mensen en een onbezorgde busreis; dat is wat wij onze passagiers bieden. Bij Partybussen staan service en kwaliteit bovenaan. We zijn pas tevreden wanneer de passagiers de bus verlaten met een lach op hun gezicht en een voldaan gevoel!

Wie zoeken we

Wij zijn op zoek naar een leuke, spontane en gezellige vlogger die het verhaal van Partybussen aan de buitenwereld wil vertellen! Heb jij ervaring met het maken van content? Ben je creatief, niet verlegen en hou je van een goed feestje? Dan ben jij de aangewezen persoon om onze Partybussen vlogger te worden!

Wat verwachten we van je

Wat we bieden

Reageren?

  1. Maak een vlog van 15 seconden waarin je ons vertelt waarom jij de nieuwe Partybussen vlogger moet worden
  2. Upload je vlog op je Facebookpagina, zet hem openbaar en laat ons via Facebook Messenger weten dat je een filmpje hebt gemaakt, zodat we hem kunnen bekijken!
  3. Laat zoveel mogelijk mensen je video liken en wie weet zit jij straks in de top 5!