ONZE TOP TIEN TIPS VOOR EEN GOEDE BUSREIS

Geplaatst op: 13 juni 2019 12:00

Om je busreis zo goed mogelijk te laten verlopen hebben wij onze top tien tips voor jou op een rijtje gezet:

1. Zorg dat je op tijd bent en verzamel je

De bus kan helaas niet wachten op laatkomers, dus zorg dat je ruim van tevoren aanwezig bent. Vraag aan de personen om je heen of zij ook met Partybussen reizen en verzamel je dan op het aangegeven adres. 

2. Bus te laat? Houd je mail in de gaten

Is de bus niet op het afgesproken tijdstip bij de opstaplocatie, maak je dan geen zorgen. We houden contact met de chauffeur en de contactpersoon van jouw busreis. Als we te horen krijgen dat een bus vertraging heeft, ontvang je van ons een e-mail. Ontvang je geen e-mail, vraag dan aan een iemand uit de groep om ons een chat bericht te sturen via onze website  

3. Stap in de juiste bus, en wees geduldig bij het instappen

We vragen de chauffeurs altijd om de passagierslijsten goed te controleren, zodat we er zeker van zijn dat al (en alleen) onze klanten mee kunnen reizen, en iedereen in de juiste bus zit. Soms kan dit even duren, maar ook voor jou is een plek gereserveerd!

4. Houd het leuk en veilig voor jezelf én voor anderen

Houd zowel binnen als buiten de bus rekening met de mensen om je heen. Laat iedereen in zijn waarde, en houd het gezellig en schoon in de bus. De buschauffeur doet ook zijn/haar best om er een leuke dag van maken. Gaat er iets mis, of voel je je niet veilig? Meld dit dan zo snel mogelijk bij de chauffeur, contactpersoon of via de chat op onze website

5. Onthoud je busnummer en medepassagiers

Na afloop van het evenement staan er vaak veel touringcars op het terrein, en is het soms even zoeken naar je eigen bus. Het kan zijn dat de bus op een andere plek staat dan op de heenreis, hou hier rekening mee. De bus kun je herkennen aan je busnummer. Maak ook contact met elkaar tijdens de busreis, dat is wel zo gezellig, en wie weet leer je leuke mensen kennen!

6. Persoonlijke spullen en consumpties

Je kunt je spullen niet achterlaten in de bus tenzij de buschauffeur dit anders aangeeft. Neem dus alles mee en berg het op in een kluisje op het festival. Je mag maximaal twee consumpties à 0,33L per persoon mee de bus in nemen, maar géén glaswerk. 

7. Heb je nog een leuke cd liggen?

Wij vragen de organisator altijd om er eentje mee te nemen. Maar meer is natuurlijk altijd welkom. Niet alle touringcars beschikken over een aux- of andere aansluiting. Een toepasselijk muziekje draagt natuurlijk altijd mee aan de gezelligheid. 

8. Zorg dat je alles bij hebt

Het kan nooit kwaad om een papieren versie van je entreeticket te hebben. Zorg er ook voor dat je deze op je telefoon beschikbaar hebt, en dat de batterij is opgeladen. Mocht je om wat voor reden dan ook de bus missen, dan kan het handig zijn om je ov-kaart en wat geld bij je te hebben (cash of op je bankpas). Bij de entree van het festival of de bus kan om je identiteitsbewijs gevraagd worden. 

9. Niet tevreden, of is er iets misgegaan?

Verloopt de bus niet helemaal zoals je gehoopt had, dan begrijpen we dat je dit bij ons wilt aankaarten. De ochtend na het festival ontvang je van ons per e-mail een verzoek om je busreis te beoordelen. Al deze ervaringen (positief en negatief) worden door ons bekeken, en eventuele klachten zullen we binnen 14 dagen behandelen. 

10. Deel met ons je foto’s en filmpjes!

Heb je een leuke festival dag gehad? Wij vinden het vooral leuk als je een gezellige foto tijdens de busrit kan maken of een groepsfoto bij de bus. Zo krijgen wij op kantoor ook nog een beetje de festivalsfeer mee!