Met de bus naar je techno festival

Naar het volgende techno festival met de bus? Boek jouw busticket voor Awakenings Festival, SWF in Amsterdam of Soenda Festival in Utrecht. Vanaf de diverse opstapplaatsen bij jou in de buurt halen we je op en brengen we je ook weer netjes thuis. Heerlijk comfortabel in onze luxe touringcars, waardoor er bovendien niemand de BOB hoeft te zijn.

Onze chauffeurs rijden je naar alle populaire festivals (https://www.partybussen.nl/festivals) in Nederland. Boek jouw busvervoer naar een techno festival zoals DGTL, By the Creek en Loveland.


Festivals


Vervoer naar alle techno festivals 

Zoek je vervoer naar jouw techno festival en wil je bijvoorbeeld naar Lente Kabinet, Amsterdam Open Air of Paradijs van het Zuiden? Wij zorgen ervoor dat je er met al jouw vrienden naartoe kan. Waarbij het festival in de bus al begint en je er natuurlijk precies op tijd bent als het feestje losgaat. 

Tip: nu al jouw techno festival busvervoer boeken, maar heeft nog niet iedereen geld? Geen zorgen, je kunt gebruik maken van onze Later Betalen-optie. Zo kan toch iedereen mee en kun je de bus alvast boeken!

Met het vervoer naar jouw techno festival kies je voor een luxe touringcar, die vertrekt vanaf tal van opstapplaatsen door heel Nederland. En reis je met minimaal 15 vrienden? Vraag jouw eigen opstaplocatie aan en verdien tot wel €100 partygeld!

Waarom naar een techno festival met de bus? 

Geen zorgen maken over het vervoer, profiteren van onze Vroegboekkorting (€2,50 per persoon) en zeker weten dat er een comfortabele touringcar voor je klaarstaat? Dat zijn de belangrijke voordelen van een busreis naar een techno festival. De meest comfortabele manier om te reizen, in onze bussen waar het festival al vroeg begint. Boek jouw techno festival bus, die je na afloop weer veilig thuisbrengt. 

Enthousiast en wil je een busreis naar een techno festival organiseren (https://www.partybussen.nl/busreis-organiseren)? Regel het meteen online en verdien tot €100 CASH! Of stel ons je vragen (https://www.partybussen.nl/contact), dan denken we graag met je mee.