Busreis organiseren

Gezellig en comfortabel met je vriendengroep naar een festival? Organiseer een busreis via Partybussen.nl en verdien tot € 100,- CASH! Hoe meer passagiers je in de bus krijgt, hoe korter de reistijd zal zijn, en hoe hoger je beloning. Partybussen.nl regelt de rest!

Voordelen van je eigen busreis

Ontvang vrijblijvend meer info!

Lijkt het je wat? Vul geheel vrijblijvend je naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

LET OP: alleen aanvragen tot aan 5 dagen voor het evenement worden behandeld. 

 


Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor dit evenement.

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik mijn eigen busreis organiseren?

  Het organiseren van een busreis begint met een vrijblijvende inschrijving, waarna we zo snel mogelijk contact met je opnemen om even kennis te maken en om eventuele vragen te beantwoorden. Vervolgens ontvang je een link naar je eigen busreispagina.

  1. Je meldt je aan als organisator;
  2. Wij nemen contact met je op en verwerken alle gegevens;
  3. Je ontvangt een link naar jouw eigen busreispagina;
  4. Promoot deze busreispagina onder je vrienden;
  5. Reis met de bus naar het evenement en weer terug;
  6. Binnen 2 weken ontvang je een beloning tot € 100.
 • Wat wordt er van mij verwacht als organisator?

  Als organisator van een busreis doe je je best om zoveel mogelijk mensen te informeren over jouw busreis. Dit kun je doen door een link naar je busreis te delen via social media, zoals Facebook, Whatsapp, Partyflock, Instagram, etc. Verder kun je natuurlijk iedereen over jouw busreis vertellen: op school, in de discotheek of op je sportvereniging. Hoe meer passagiers, hoe hoger je beloning!

  Je zorgt er bovendien voor dat je op tijd bij de bus bent, stelt jezelf voor aan de chauffeur en overhandigt de muziek. Je vraagt iedereen om in te stappen zodat de bus op tijd kan vertrekken.

  Wanneer de bus rijdt, loop je zo nu en dan eens door de bus om te kijken of alles goed gaat. Je attendeert mensen er vriendelijk op dat er niet gerookt mag worden en dat ze eventueel afval in de daarvoor bestemde zakjes doen. Zo blijft de bus schoon en is het gezellig voor iedereen. Meld je een paar keer bij de buschauffeur om te vertellen dat alles goed gaat. Als er iets gebeurt dat niet door de beugel kan, dan meld je dat ook zodat de buschauffeur er naar kan handelen. Dit noemen we de meldplicht, en die geldt ook voor alle andere passagiers.

  Als dank voor je medewerking en enthousiasme, ontvang je van ons binnen 2 weken na het evenement je beloning tot € 100 (afhankelijk van het aantal passagiers dat je hebt aangebracht).

 • Is het organiseren van een busreis iets voor mij?

  Vind jij het leuk vind om naar festivals te gaan en neem je graag het voortouw als er iets geregeld moet worden? Beschik je over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en kun je goed met mensen overweg? Dan ben jij zeker geschikt om je eigen busreis te organiseren!

  Van bussen hoef je geen verstand te hebben: Partybussen.nl regelt de busreis. Wel is het handig als je een groot (sociaal) netwerk hebt en mensen enthousiast kunt maken voor jouw busreis. Want hoe meer mensen je in de bus krijgt, hoe korter de reistijd en hoe hoger jouw beloning zal zijn.

 • Hoe is de beloning opgebouwd?

  De beloning die je ontvangt voor het organiseren van je busreis is afhankelijk van het aantal passagiers dat je aanbrengt.

  • Vanaf 15 personen: € 10,-
  • Vanaf 30 personen: € 25,-
  • Vanaf 45 personen: € 50,-
  • Vanaf 60 personen: € 75,-
  • Vanaf 75 personen: € 100,-

  Binnen 2 weken na de busreis wordt je beloning berekend en op je rekening gestort.

 • Kan ik een bus boeken voor alleen mijn eigen vrienden?

  Wij kunnen onze lage prijzen alleen aanbieden als de bussen goed gevuld zijn. Daarom kan het voorkomen dat meerdere busreizen in dezelfde regio gecombineerd worden, en je dus een bus deelt met andere festivalgangers.

 • Kan ik een extra opstaplocatie toevoegen aan mijn busreis?

  Ja, je kunt maximaal 2 extra opstaplocaties aan je busreis toevoegen, zodat je ook vrienden uit nabijgelegen plaatsen mee kunt nemen. Neem nadat je de eerste opstaplocatie hebt opgestart met ons op, dan koppelen wij de tweede en eventueel derde opstaplocatie aan jouw busreis. Let wel: het minimum aantal deelnemers per opstaplocatie is 7.

Close