Organisatie

Partybussen.nl is al 7 jaar de plek waar jongeren hun busreis naar een muziekfestival boeken. In onze ogen is de busreis een verlengstuk van het festival dat onze klanten bezoeken. Onze dienstverlening bestaat uit betrouwbaar busvervoer met de service van een feestje waarbij we ons richten op jongeren in de leeftijdscategorie 16 – 25 jaar. Het aanbod op onze website bestaat uit busvervoer naar circa 50 verschillende muziekfestivals per jaar. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten vrolijk de bus zijn ingestapt en voldaan weer thuis zijn gekomen.

Zo is Partybussen begonnen

Als jonge festivalliefhebber organiseerde Kees, oprichter van Partybussen.nl, op vroege leeftijd zijn eerste busreis naar een festival. Zijn vrienden en bekenden konden dit waarderen en vroegen of hij dit vaker wilde doen. Van het een kwam het ander en al snel volgde vele busreizen. Eenmaal uitgefeest begon Kees aan zijn carrière. Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan als internetondernemer dacht hij terug aan de jaren waarin hij bussen organiseerde. Het begon te kriebelen, een idee, een ontwerp, de bouw van de website. In 2009 werd de eerste busreis georganiseerd via Partybussen.nl! 

Team Partybussen

We werken met een jong team en weten uit ervaring dat een gezellige heen- en terugreis het feestje extra leuk kan maken. Daarom gaan we regelmatig ook zelf mee! Als je voor of na de busreis contact met ons hebt dan krijg je meestal één van de klantenservicemedewerkers te spreken. Gaat het om financiële zaken, dan is Roger het aanspreekpunt. Zijn passende motto is dan ook: ‘Cijfers spreken de waarheid’. Alle promotiewerkzaamheden worden uitgevoerd door Lisanne. 

Op het gebied van vormgeving en technische ontwikkeling is Rob onze superheld. Zonder hem hadden we niet zo’n mooie website. Last but not least, eigenaar Kees. Hij zet zich 24/7 in voor Partybussen en weet als geen ander hoe je een perfecte busreis organiseert!
 

Partners

Binnen de partybranche werken we nauw samen met verschillende partners. Zo kunnen we snel inspelen op de nieuwste ontwikkelingen en voordelen voor onze klanten regelen.
 

Chauffeurs & Veiligheid

Natuurlijk moet het tijdens de busreis vooral gezellig zijn, maar je moet ook onbezorgd kunnen genieten. Omdat we veel ervaring hebben, weten we hoe je gezelligheid met comfort combineert. We kijken altijd uit naar de beste chauffeurs die naast professionaliteit ook van gezelligheid houden. Bij iedere busreis is een enthousiaste chauffeur aan boord die de praktische zaken regelt en de sfeer gezellig houdt.
 

Service & Kwaliteit

De lat van Partybussen ligt hoog, vooral op het gebied van service en kwaliteit. Alleen zo kan elke busreis een écht verlengstuk van het feestje worden! Bij Partybussen kan je alle praktische zaken lekker snel via de website regelen. Bovendien letten we bij onze busreizen extra op de voorbereiding en op de afgesproken wensen met de klant.

De chauffeur wordt daarom goed geïnformeerd over de vertreklocatie(s), de tijden en de afspraken die zijn gemaakt met jou als klant. We zorgen ervoor dat aan boord alles aanwezig is en dat de chauffeur weet wat er van hem verwacht wordt. Zo kan iedereen tijdens de reis lekker genieten.