Organisatie

Partybussen.nl is al 9 jaar de website om een busreis naar een muziekfestival te boeken.Een busreis is een verlengstuk van een festival. Je drinkt een drankje, luistert naar je favoriete muziek en bent omringd door vrienden en anderen die klaar zijn voor een goed feestje. Een goede sfeer, blije mensen en een onbezorgde reis. Wat wil je nog meer?!

 

Partners

Binnen de partybranche werkt Partybussen nauw samen met verschillende partners, zoals busorganisaties en festivals. Hierdoor kunnen we leuke deals sluiten in het voordeel van onze passagiers, zoals vroege vogel kortingen of combi-tickets (busreis+festival)! We kunnen niet alleen leuke kortingen regelen, maar ook extra service verlenen. Het komt wel eens voor dat een bus van Partybussen niet vol raakt. Door onze nauwe samenwerkingen kunnen we onze passagiers vaak overplaatsen naar een van onze partners, zodat onze klanten alsnog met de bus richting het festival vertrekken!

 

Service & kwaliteit

Bij Partybussen staan service en kwaliteit bovenaan. We zijn pas tevreden wanneer de passagiers de bus verlaten met een lach op hun gezicht en een voldaan gevoel! We werken alleen samen met de beste buschauffeurs die weten hoe je een busreis leuk maakt en de klanten tevreden houdt. De chauffeur wordt geïnformeerd over alle belangrijke details, vertreklocaties, tijden en gemaakte afspraken met de klant.

 

Het Partybussen team

Het Partybussen team bestaat uit jonge, enthousiaste en hardwerkende mensen die zelf ook wel van een feestje houden en zich goed in de doelgroep kunnen inleven.