ADE viert 25 jaar bestaan online

Geplaatst op: 20 oktober 2020 09:52

Amsterdam Dance Event (ADE) is de meest vooraanstaande, invloedrijke en leerzame bijeenkomst voor elektronische muziek en zijn industrie. Met zijn conferentie-, festival- en educatieve broedplaats kan ADE niet alleen het grootste jaarlijkse dance evenement in de industrie creëren, maar biedt het ook een solide basis voor toekomstige generaties elektronische muziekprofessionals.
 
Vorig jaar kwamen er ruim 400.000 bezoekers op ADE af vanuit 146 landen: een record aantal! Op zo’n 200 locaties werden er meer dan 1000 feesten georganiseerd. Sinds 1996 een groot succes. Maar dit jaar viert ADE haar 25e editie iets anders. 
 
Van 21 tot en met 25 oktober neemt de organisatie van ADE je mee door de wereld van de dance cultuur met een online virtuele ervaring om iedereen toch iets uitzonderlijks te kunnen bieden. En deze is helemaal gratis! Via muziek, kunst, film, studiotours, masterclasses en meer toont ADE 2020 het hele spectrum aan elektronische subgenres en een breed scala aan artiesten, waaronder Âme, Bloody Mary, Carl Cox, DJ Marcelle, Jacco Gardner, Kim Booth, Niklas Paschburg, Pan-Pot, Speedy J en nog veel meer. 
 
Daarnaast kan je deelnemen aan interactieve workshops en masterclasses tijdens ADE Pro. ADE Pro 2020 wordt geïnspireerd door de noodzaak om de wereldwijde muziekindustrie opnieuw op te bouwen, na de zware impact van de wereldwijde pandemie. Strategieën en nieuwe kansen worden hier aangepakt met belangrijke spelers in de branche, waaronder CEO's, labelvertegenwoordigers, muzikanten, experts op het gebied van geestelijke gezondheid en andere muziekprofessionals van over de hele wereld. Hiervoor kan je een ADE Digital Pro Pass aanschaffen die je toegang geeft tot het totale conferentieprogramma. 
 
Oorspronkelijk betaal je daar €450 voor, maar zal je nu maar €75 kosten.
• Toegang tot alle ADE 2020 digitale conferentietracks, incl. ADE Beats, ADE Green & ADE Tech
• 1 jaarabonnement op ADE's sociale netwerkplatform met gebruikmaking van de volledige ADE-deelnemersdatabase
• 1 jaar toegang tot extra ADE Conference-items met on-demand programmatoegang, nieuwe inhoud en virtuele sessies
• Ontvang het hele jaar door virtuele ADE-goodiebag en andere voordelen
• € 50, - korting op je ADE 2021 Pro Pass
 
Check de volledige line-up voor de ADE livestream hier!
Ook nieuwsgierig naar het programma van de conferenties? Check deze hier!