Dé bijbaan die jouw carrière kan kickstarten!

Interesse? >> Stuur ons een appje 


Partybussen neemt de zorgen over vervoer weg voor muziekliefhebbers. Zo halen wij vriendengroepen met een luxe touringcar op vanaf een opstapplek dichtbij huis én zet je hier ook weer af. Veilig, comfortabel en gezellig met je vrienden en medereizigers! Zo helpen wij duizenden muziekliefhebbers optimaal te genieten van het concert of festival!

Dit doen wij al 12 jaar en inmiddels zijn wij in onze markt de grootste speler geworden. Wil jij ook bijdragen aan een betere ervaring van festival- en feestgangers? Dan hebben wij de perfect bijbaan voor jou! Heb jij ervaring of doe jij een opleiding in de richting: design, klantenservice, commercie, social media, HR, recruitment of communicatie? Dan is dit een kans om je eerste echte grote-mensen-baan te starten die aansluit op je studie én vanuit hier kun jij jezelf ontwikkelen. Er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden.

Minimaal 12 uur per week voor €12,50 - €17,50 per uur

De onderstaande banen zijn voor minimaal 12 uur per week met een uurtarief van €12,50 - €17,50 a.d.v. ervaring en functie. De uren kunnen we flexibel voor je inplannen zodat jij genoeg ruimte hebt voor je studie!

Openstaande bijbanen bij Partybussen:

Wat wij bieden:

Naast een goed salaris en kans om door te groeien bieden wij jou flexibiliteit. Zo kun jij vanaf ons kantoor in Rotterdam, Groningen of thuis aan je taken werken en is dit goed te combineren met je studie. Doordat de taken duidelijk zijn uitgewerkt is het mogelijk om je uren overdag, in de avond of weekend te maken.

Wat verwachten wij van jou?

Dat je minimaal het gevraagde uur per week beschikbaar bent. Daarnaast werken wij bij Partybussen pragmatisch, communiceren wij helder en direct, werken wij met hart voor de zaak en helpen wij elkaar verder te komen. Diezelfde houding verwachten wij ook van jou. Een HBO werk- en denkniveau is hiervoor vereist.

Doe mij maar zo’n bijbaan!

Super, vul dan het onderstaande formulier in en geef aan voor welke functie je graag wilt solliciteren. Of stuur ons via Whatsapp een berichtje. Dan belt onze collega Lonneke je snel op voor een praatje. Doe mij maar zo’n bijbaan

Stuur ons een appje 

 

Of vul onderstaand formulier in: