COVID-19

Beste klant,

Het is een uitdagende en onzekere tijd, voor iedereen. We worden dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van de uitbraak van het Corona virus, en voor velen verandert het dagelijks leven drastisch.

Ook de evenementenbranche is zwaar getroffen door deze crisis. Er is hard gewerkt om dit jaar weer een mooi festival seizoen neer te zetten. Helaas geldt voor veel organisaties dat hun festival niet kan plaats vinden omdat er tot medio 2021 geen evenementen gehouden mogen worden. Een beslissing van de Nederlandse regering die wij begrijpen en waar we bij Partybussen volledig achter staan omdat de gezondheid van eenieder prioriteit is. Hierdoor kunnen wij jullie helaas niet naar deze festivals brengen en zal Partybussen geen busreizen verzorgen tot medio 2021.

Bij iedere busreis staan onze passagiers centraal, en ook in deze situatie vinden wij het belangrijk om met jullie mee te denken. Wanneer evenementen verplaatst of afgelast worden, zullen we voor al onze klanten die een bus- of combiticket bij ons hebben geboekt, een oplossing bieden. Op onze FAQ-pagina vind je meer informatie over onze oplossingen.

We hopen jullie snel en in goede gezondheid weer een van onze bussen te mogen verwelkomen,

Het Partybussen team