COVID-19

Beste klant,

Het is een uitdagende en onzekere tijd, voor iedereen. We worden dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van de uitbraak van het Corona virus, en voor velen verandert het dagelijks leven drastisch.

Ook de evenementenbranche is zwaar getroffen door deze crisis. Er is hard gewerkt om dit jaar weer een mooi festival seizoen neer te zetten. Helaas geldt voor veel organisaties dat hun festival niet kan plaats vinden omdat er tot medio 2021 geen evenementen gehouden mogen worden. 

UPDATE: De overheid heeft dinsdag 14 september besloten dat er vanaf 25 september festivals mogen plaatsvinden. Dit is natuurlijk geweldig goed nieuws. Wij kunnen eindelijk weer doen wat wij het liefst doen: jullie snel weer naar muziekevenementen mogen vervoeren! Echter, dit heeft als gevolg dat wij met een klein team aan het opstarten zijn en wij momenteel de plotselinge drukte op de klantenservice niet meer kunnen bijbenen. Houd daarom rekening met een reactietijd van maximaal 5 dagen. Wij zien een heleboel vragen die ook beantwoord worden op de veelgestelde vragen-pagina, daarom verwijzen wij hiernaar en beantwoorden wij deze mails niet. 

Op onze FAQ-pagina vind je ook meer informatie over de corona maatergelen die in aangehouden worden. 

We hopen jullie snel weer terug te zien! 

Het Partybussen team