Even voorstellen; Nina

9-1-2018

Dit is Nina; onze nieuwe marketing en communicatiemedewerker!

Hoi! Ik ben Nina, 26 jaar oud en woonachtig in Rotterdam. Ik werk sinds november 2017 bij Partybussen.nl en dit doe ik twee dagen in de week. De rest van de week vul ik met het schrijven van teksten, ik ben namelijk freelance copywriter, en met het ondersteunen van mijn collega Michelle van Woensel van MIES MEDIA. Met MIES MEDIA onderhouden we de social media van verschillende restaurants in Rotterdam, organiseren we bloggerevents en verzorgen we film en fotografie.

Bij Partybussen.nl is mijn functie eigenlijk heel breed. Op dit moment ligt de focus vooral bij het schrijven van teksten, het oppakken van de social media en het bedenken van marketingacties. In de toekomst zal mijn focus meer liggen op de kwaliteit van Partybussen.nl en het verbeteren en ontwikkelen van het bedrijf. Daarnaast ondersteun ik Kees met van alles. Van sollicitatiegesprekken tot aan het opstellen van e-mails en vacatures.

Het opnoemen van hobby’s vind ik altijd een beetje suf, maar er zijn wel dingen die ik graag doe! Ik hou van feestjes (vandaar de link met Partybussen), ben gek op lekker eten, ga graag naar de bioscoop, luister altijd en overal naar muziek en ontdek graag nieuwe steden/landen.