Feesten in december

20-11-2018

December is natuurlijk altijd een maand vol gezelligheid en feestjes, maar deze evenementen doen daar nog even een schepje bovenop. Geen excuses meer om thuis te blijven, want voor elke muzieksmaak is er wel een passend feestje te vinden!

Elrow x Straf_werk
De organisatoren van deze grote evenementen noemen hun samenwerking een ‘match made in heaven’. Ze hosten tijdens dit evenement beide een eigen area en gaan er een onvergetelijke nacht van maken in het Klokgebouw. Verwacht techno, house en andere gezellige deuntjes om op te dansen.

7 december – 22.00 – 07.00 uur – Klokgebouw, Eindhoven

Shockerz
Dit is de zesde editie van Shockerz en elk jaar verkoopt het evenement ver van tevoren uit. De genres zijn early hardstyle, hardcore, hardstyle, millennium hardcore en raw hardstyle. Tijdens het evenement kun je veel exclusieve sets verwachten, waaronder ‘Level 2: The Beginning’ van D-Sturb en ‘Black Mirror Society’ van Phuture Noize. Digital Punk presenteert zijn nieuwe album en Rejecta draait voor de eerste keer live. Veel tofs dus!

15 december – 14:00 – 01:00 – Autotron, Rosmalen

Valhalla
Het is GROOTS, het is MEESLEPEND, het is MAGISCH. Valhalla Festival is een uniek festival waar acrobaten, stages met bizarre lichtshows, draaimolens en de beste DJ’s bijeenkomen. Liefhebbers van techhouse, techno, urban en big room house kunnen tijdens dit festival helemaal uit hun dak gaan.
P.S. Wist je dat je combitickets kunt kopen op onze website?

22 december – 22.30 – 07.00 uur - RAI, Amsterdam

Urban Rebels
Attentie urban liefhebbers! Wil je een avondje dansen met ‘Lil Kleine, Boef, Jonna Fraser en Johnny 500? Dan moet je op 22 december naar Gornichem, want daar vindt de tweede editie van Urban Rebels plaats. Nodig al je vrienden en vriendinnen uit en maak samen de dansvloer onveilig.

22 december – 20:00 – 04:00 uur – Evenementenhal Gorinchem

Hello 2019
Knallend het oude jaar uit en het nieuwe jaar in? Met namen als Jeugd van Tegenwoordig, Kraantje Pappie en Boef gaat dat zeker lukken! Pop champagne en gooi confetti in de lucht, want 2019 komt eraan! 

31 december - 22:00 - 06:30 uur - Brabanthallen, Den Bosch