Feesten in november

23-10-2018

In november hoef je niet stil te zitten, want er zijn weer genoeg feestjes waar je die beentjes los kunt gooien. Wat er allemaal te doen is? Dat lees je in dit overzicht!

Command & Conquer
Radical Redemption is terug in ‘The Radical Dome’ met dit nieuwe feest. Wat je kunt verwachten? Dat hoor je in deze video.

Zaterdag 3 november – 22.00 – 07.00 uur - Breepark, Breda

We Are Electric Indoor
Afgelopen festivalseizoen was onze Partybussen vlogger Alennah op We Are Electric Festival en ze had het enorm naar haar zin. Wil jij dit festival herbeleven? Dan ga je natuurlijk naar de indoor editie!

Zaterdag 10 november – 22.00 – 07.00 uur – Klokgebouw, Eindhoven

Helldorado
Dit is een heavy rockfestijn waar bekende internationale grootheden uit de metal, stoner/psychedelica, surf, rock-‘n’-roll, heavy trash, hard- en garagerock het Klokgebouw laten trillen. Naast de muziek zijn er ook een hoop rariteiten, zoals worstelaars. Reis je vanuit Rotterdam? Dan ga je met de speciale Scumbus!

Zaterdag 17 november – 13.00 – 01.00 uur – Klokgebouw, Eindhoven

Waailand Feestival Indoor
Het gekste feestje van Brabant, zo wordt dit festival ook wel genoemd. In een mega tent aan de Brieltjenspolder in Made kun je feesten tot in de nacht. De artiesten die komen blijven geheim, zodat de focus op het feesten ligt en niet op de artiesten. Spannend!

Zaterdag 17 november – 19.30 – 01.00 uur - Brieltjenspolder, Made

Qlimax 2018
Qlimax is een hardstyle-dancefeest en elk jaar staat het feest in het teken van een nieuw thema. Dit jaar is het thema 'The Game Changer'. Benieuwd naar de line-up? Die wordt op een wel heel originele manier bekendgemaakt in deze video

Zaterdag 24 november - 21.00 - 07.00 uur - GelreDome, Arnhem