Even voorstellen: Damian

5-7-2018

Even voorstellen: onze nieuwe medewerker Damian!

Damian Partybussen.nl medewerkerk

Mijn naam is Damian en ik ben 19 jaar oud. Ik ben geboren in Rotterdam en woon hier mijn hele leven al. Ik heb de opleiding bedrijfsadministrateur gevolgd op het Albeda College in Rotterdam, waarbij mijn volgende stap marketing en communicatie op het hbo zal zijn. Ik ben een hele actieve jongen die graag altijd 'outside the box' denkt. Ik probeer altijd mijn mening te geven over punten en vind het enorm belangrijk dat ik een verbetering ben voor het team! Je zal mij dus ook vaak op de voorgrond zien, want dat geeft mij energie. Het initiatief nemen en verantwoordelijkheid nemen zijn punten die bij mij passen.

Ik werk bij Partybussen.nl, omdat het mij uitdaagt op twee totaal verschillende vlakken. Het is nodig om accuraat en precies te werken, zodat de busreizen goed verlopen. Bij ons is voorbereiding al het halve werk. Daarnaast moet je goed kunnen communiceren met de klant, want dat is heel belangrijk voor mij en ons als bedrijf. Het team van Partybussen.nl is altijd een feest en een enorm leuke ervaring.

Zelf vind ik het leuk om naar festivals toe te gaan. De sfeer en de energie die je ervan krijgt blijft fantastisch! Muziek is dan ook één van mijn grootste interesses. Ik kan zelfs niet één dag zonder muziek dus je zal mij vaak zien met oordopjes. Daarnaast vind ik pretparken en achtbanen geweldig en ik ben vaak te zien tussen de baandelen, genietend van het geluid en de adrenaline. Sporten vind ik geweldig en voetbal is mijn lievelingssport. Daarnaast kijk ik tegenwoordig Formule 1, waarbij Max Verstappen (zoals verwacht) wel mijn favoriet is.

Positief in het leven staan en open staan voor verrassingen, dat is wel een motto van mij. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb bij Partybussen.

Tot ziens!