Exclusieve samenwerking met Valhalla Festival

20-9-2018

Partybussen en Valhalla Festival zijn een exclusieve samenwerking aangegaan. Door deze samenwerking kunnen festivalbezoekers vanuit alle delen van het land opstappen in één van de georganiseerde busreizen van Partybussen. Daarnaast kunnen festivalbezoekers een entreeticket kopen in combinatie met een busreis; Het combiticket. Deze zijn vanaf maandag 24 september via onze website te bestellen.

Valhalla Festival wordt voor het 7de jaar op rij gehouden. Het evenement biedt een uniek concept met live entertainment zoals acrobaten en danseressen, bizarre stages met lichtshows, draaimolens en een gevarieerde line-up met de beste DJ's. 

Partybussen.nl Valhalla Festival 2018

Foto door Niels de Vries

Live entertainment en muziek
Liefhebbers van techhouse, techno, urban en big room house kunnen tijdens optredens van topartiesten uit hun dak gaan. Het is GROOTS, het is MEESLEPEND, het is MAGISCH. Laat je op 22 december verassen en beleef de magie tijdens dit spectaculaire festival in de RAI te Amsterdam. "The Greatest Party on Earth"! 

Combitickets (bus + entree)
De combitickets voor Valhalla Festival 2018 zijn vanaf maandag 24 september te koop via onze website vanaf €66,45!

De voordelen van een combiticket:

Vroege vogel korting
Tot 8 weken voor vertrek ontvang je 2,50 korting per busticket. Bestel snel en pak die korting! 

Koop nu je busticket met vroege vogel korting!


Verdien tot 100,- euro partygeld

Neem je graag het voortouw en hou je van organiseren en mensen enthousiast maken? Organiseer dan zelf een busreis voor vrienden en bekenden! Promoot jouw busreis en verdien tot € 100,- euro partygeld 

Ja, ik ga een busreis organiseren


Are you ready to join the circus? Bekijk hier de teaser!