Vacature: Parttime PHP Ontwikkelaar (medior)

Bedrijf                     : Partybussen
Afdeling                  : DevelopmentPartybussen
Standplaats            : Rotterdam
Dienstverband      : Parttime (16 tot 32 uur)
Salaris indicatie     : €3200 obv een 32-urige werkweek en ervaring

 


Ben je op zoek naar een uitdagende baan met een bepalende rol binnen een organisatie en wil je direct impact hebben op de core business? Dan zoeken we jou!
 

Wie zijn wij?

Wat begon als kleine onderneming in een antikraak kantoor heeft zich de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot een professioneel bedrijf met een leidende positie in de markt. In de nichemarkt ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenement in Nederland’ zijn wij de grootste speler en daar zijn wij best een beetje trots op!

 

Onze missie: Iedere reis 5 sterren! Hoe we dat bereiken? Door de feedback van onze klanten om te zetten naar verbeteringen binnen onze dienstverlening. De reis is een verlengstuk van het festival, onze passagiers beginnen hun dag bij ons in de bus. Daarom zet ons gedreven team zich dagelijks in om de ultieme customer experience te bieden aan festivalbezoekers.

 

Wie zoeken we

Partybussen zoekt een medior PHP ontwikkelaar die zich bezighoudt met het onderhouden, verbeteren en uitbreiden van de website en het uitgebreide backoffice systeem, waar veel van de bedrijfsprocessen van afhankelijk zijn.

In deze veelzijdige rol werk je nauw samen met de lead developer onder de afdeling Development. Het Partybussen team is een hecht team met korte lijnen waardoor je als PHP Ontwikkelaar direct betrokken bent bij de ontwikkelingen van verschillende afdelingen.

Je hebt een belangrijke rol en we zoeken iemand die initiatiefrijk is, sociaal en zich kan inleven in de doelgroep. Ook vinden we het belangrijk dat je als PHP ontwikkelaar vooruitstrevend bent op technisch gebied en graag meedenkt over hoe we Partybussen.nl nog beter kunnen maken!

 

Wat ga je doen
Ons backoffice systeem is deels gemaakt in het PHP-framework Laravel en deels in procedurele stijl. Naast het toevoegen van nieuwe features werken we druk aan het overzetten van functies naar Laravel. Binnen Laravel gebruiken we grotendeels het flexibele administratiepaneel Laravel Nova.
We vinden kwaliteit erg belangrijk, dus daarom maken we gebruik van versiebeheer met Git en geautomatiseerde tests.

Naast ons backoffice systeem zul je je ook bezighouden met aanpassingen en uitbreidingen aan onze website. Het zou dus handig zijn als je ervaring hebt met frontend-development en SEO.

Deze rol zal zich binnen ons team niet beperken tot het schrijven van code. Ook het monitoren en onderhouden van de webserver behoort tot je takenpakket. Hierbij moet je denken aan het uitrollen van updates, het in de gaten houden van de logs en de performance van de server. Ervaring hierin of in ieder geval met de Linux command line is wenselijk.

Backend

Front-end

Heb je nog niet alle ervaring in huis? Maak je geen zorgen! Onze lead developer werkt je in.

 

Wat wij bieden:

 

Wat wij vragen:


Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo
Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? En op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar solliciteren@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.