Vacature PHP Ontwikkelaar

Vacature PHP Ontwikkelaar (16 uur per week)

Vacature PHP Ontwikkelaar (16 uur per week)

Wil jij een gewaardeerde collega zijn die een bepalende rol heeft binnen een organisatie en wil je direct impact hebben op de core business? Dan zoeken we jou!

Wie zijn wij
Partybussen.nl is al 9 jaar de website om een busreis naar een muziekfestival te boeken. We zijn gestart in een anti-kraak kantoorgebouw en inmiddels gevestigd in een authentiek kantoorpand in het centrum van Rotterdam. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste spelers binnen onze nichemarkt, ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenementen in Nederland’

 

Wat doen we
Een goede sfeer, vrolijke mensen en een onbezorgde busreis; dat is wat wij onze passagiers bieden. Bij Partybussen staan service en kwaliteit bovenaan. Ons doel? Wij streven ernaar om de ultieme customer experience te bieden aan festivalbezoekers die hun dag bij ons in de bus beginnen.

 

Wie zoeken we
Partybussen zoekt een medior / senior PHP ontwikkelaar die zich bezighoudt met het onderhouden, verbeteren en uitbreiden van de website en het uitgebreide administratiepaneel, waar veel van de bedrijfsprocessen van afhankelijk zijn.

Het Partybussen team is een hecht team met korte lijnen waardoor je als PHP Ontwikkelaar direct betrokken bent bij alles wat er gebeurt. Je hebt een belangrijke rol en we zoeken iemand die initiatiefrijk is, sociaal en zich kan inleven in de doelgroep. Ook vinden we het belangrijk dat je als PHP Ontwikkelaar vooruitstrevend bent op technisch gebied en graag meedenkt over hoe we Partybussen.nl nog beter kunnen maken!

Wat ga je doen
Je zult vooral met PHP en MySQL werken, maar bij het door ontwikkelen van de front-end kom je, naast HTML en CSS, ook regelmatig in aanraking met zowel vanilla Javascript als jQuery. We verwachten dat je die techniek goed beheerst en nauwkeurig kunt werken.

Ervaring met Photoshop, SEO en Linux is mooi meegenomen! We werken met versiebeheer (Git). Het zou fijn zijn als je ervaring hebt met Git en de Linux command line. Ons systeem is deels geschreven in het PHP-framework Laravel en deels in procedurele stijl. Naast het toevoegen van nieuwe features werken we druk aan het overzetten van functies naar Laravel.

Front-end

Backend

Heb je nog niet alle ervaring in huis? Maak je geen zorgen! Een collega kan je inwerken.
 

Wat bieden we

 

Voorwaarden

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo:
Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar info@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.