Vacature PHP Ontwikkelaar

Vacature PHP Ontwikkelaar (16 uur per week)

Wil jij een gewaardeerde collega zijn die een bepalende rol heeft binnen een organisatie en wil je direct impact hebben op de core business? Dan zoeken we jou!

Wie zijn wij
Partybussen.nl is al 8 jaar de website om een busreis naar een muziekfestival te boeken. We zijn gestart in een anti-kraak kantoorgebouw en inmiddels gevestigd in een mooi kantoorpand in het centrum van Rotterdam. We zijn uitgegroeid tot een landelijke speler waarbij we onze naamsbekendheid versterken met radiopartners Slam! en Q-music.

Onze ervaring, ambitie en kracht komen het best tot uiting in vervoersprojecten voor grootschalige (muziek)evenementen. Denk hierbij aan topfestivals zoals; Slam! Koningsdag, Dominator en Mysteryland.

Wat doen we
Een goede sfeer, vrolijke mensen en een onbezorgde busreis; dat is wat wij onze passagiers bieden. Bij Partybussen staan service en kwaliteit bovenaan. We zijn pas tevreden wanneer de passagiers de bus verlaten met een lach op hun gezicht en een voldaan gevoel!

Wie zoeken we
Partybussen zoekt een medior / senior php ontwikkelaar die zich bezighoudt met het onderhouden, verbeteren en uitbreiden van de website en het uitgebreide administratiepaneel, waar veel van de bedrijfsprocessen van afhankelijk zijn.

Het Partybussen team is een hecht team met korte lijnen waardoor je als PHP Ontwikkelaar direct betrokken bent bij alles wat er gebeurd. Je hebt een belangrijke rol en we zoeken iemand die initiatiefrijk is, sociaal en zich kan inleven in de doelgroep. Ook vinden we het belangrijk dat je als PHP Ontwikkelaar vooruitstrevend bent op technisch gebied en graag meedenkt over hoe we Partybussen.nl nog beter kunnen maken!

Wat ga je doen
Je zult vooral met PHP en MySQL werken, maar bij het doorontwikkelen van de front-end kom je, naast HTML en CSS, ook regelmatig in aanraking met zowel vanilla Javascript als jQuery. We verwachten dat je die techniek goed beheerst en nauwkeurig kunt werken.

Ervaring met Photoshop, SEO en Linux is mooi meegenomen! Je komt te werken in een klein team zonder ingewikkelde softwareontwikkelmethodes of -processen. Ons systeem is grotendeels in procedurele stijl geschreven.

Front-end

Backend

Heb je nog niet alle ervaring in huis? Maak je geen zorgen! Een collega kan je inwerken.
 

Wat bieden we

Voorwaarden

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo
Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar kees@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.

(Deze vacature is reeds vervuld, maar we staan altijd open voor sollicitaties)