Stage MBO Financiële administratie

Volg jij een administratieve of financiële opleiding en ben je secuur en gestructureerd? Woon je ook in (omgeving) Groningen? Dan hebben wij de allerleukste stageplek voor jou!

Bedrijf                  : Partybussen
Afdeling              : Finance
Standplaats        : Groningen
Dienstverband    : Meeloopstage 32 - 40 uur (flexibel in weekenden)
Salaris indicatie : Stagevergoeding a € 300 per maand

Wat ga je doen?

Samen met de teamleider van afdeling Finance zorg je ervoor dat alle administratie soepel verloopt en secuur verwerkt wordt. Je werkt onder andere mee aan het controleren en inboeken van facturen en denkt mee aan het verbeteren van financiële/administratieve processen.

Je werkt nauw samen met je collega’s van de afdeling Inkoop & Planning. Samen zorgen jullie ervoor dat de busvoorbereiding en administratie op rolletjes loopt en dat er duidelijk en professioneel wordt gecommuniceerd naar de busmaatschappijen. Naast de uitvoerende taken die je uitvoert in samenwerking met de afdeling is er genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en stageopdrachten. Doordat je samenwerkt met alle afdelingen die relevant zijn voor jouw opleiding heb je na je stage een goed beeld van onze bedrijfsvoering en ervaring in jouw vakgebied.

Wat wij bieden

Je kan een dynamische en uitdagende stage verwachten. Binnen het team krijg jij de vrijheid om je eigen kwaliteiten verder te ontwikkelen en je creativiteit de vrije loop te laten. Het werk bij Partybussen biedt je alle kansen om jezelf te ontwikkelen en je voor te bereiden op een uitdagende baan en een mooie carrière.

Daarnaast bieden wij ook een:

Wat wij vragen

Wie zijn wij?

Wat begon als kleine onderneming in een antikraak kantoor heeft zich de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot een professioneel bedrijf met een leidende positie in de markt. In de nichemarkt ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenement in Nederland’ zijn wij de grootste speler en daar zijn wij best een beetje trots op! Onze missie: Iedere reis 5 sterren! Hoe we dat bereiken? Door de feedback van onze klanten om te zetten naar verbeteringen binnen onze dienstverlening. De reis is een verlengstuk van het festival, onze passagiers beginnen hun dag bij ons in de bus. Daarom zet ons gedreven team zich dagelijks in om de ultieme customer experience te bieden aan festivalbezoekers.

 

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo

Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? En op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar solliciteren@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Heb je vragen? Stel deze dan door je vraag via het contactformulier te sturen: