Stage Klantenservice medewerker

Volg jij een administratie of communicatie opleiding en ben je communicatief vaardig? Woon je ook in (omgeving) Groningen? Dan hebben wij de allerleukste stageplek voor jou!

Bedrijf                  : Partybussen
Afdeling              : Sales & Customer support
Standplaats        : Groningen
Dienstverband    : Meeloopstage 32 - 40 uur (flexibel in weekenden)
Salaris indicatie : Stagevergoeding a € 300 per maand

Wat ga je doen?

Je werkt mee aan het proces vanaf het eerste klantcontact tot aan de afhandeling van busreizen. Je werkt nauw samen met je collega’s van de afdeling Klantenservice. Wij werken met een communicatieplatform genaamd Trengo. Hier komen alle Partybussen kanalen binnen en vanuit deze centrale plek heb je contact met de passagiers en collega’s van klantenservice. Samen zorgen jullie ervoor dat iedere klant de Partybussen service als positief ervaart.

Daarnaast stuur je actief aan op het achterlaten van online reviews. Naast de uitvoerende taken die je uitvoert in samenwerking met de afdeling is er genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en stageopdrachten. Je wordt betrokken bij andere afdelingen die relevant zijn voor jouw opleiding. Zo zorgen wij ervoor dat je gedurende je stagetijd een goed beeld krijgt van onze bedrijfsvoering en ervaring kan opdoen in jouw vakgebied.

Wat wij bieden

Je kan een dynamische en uitdagende stage verwachten. Binnen het team krijg jij de vrijheid om je eigen kwaliteiten verder te ontwikkelen en je creativiteit de vrije loop te laten. Het werk bij Partybussen biedt je alle kansen om jezelf te ontwikkelen en je voor te bereiden op een uitdagende baan en een mooie carrière.

Daarnaast bieden wij ook een: 

Wat wij vragen

Wie zijn wij?

Wat begon als kleine onderneming in een antikraak kantoor heeft zich de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot een professioneel bedrijf met een leidende positie in de markt. In de nichemarkt ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenement in Nederland’ zijn wij de grootste speler en daar zijn wij best een beetje trots op! Onze missie: Iedere reis 5 sterren! Hoe we dat bereiken? Door de feedback van onze klanten om te zetten naar verbeteringen binnen onze dienstverlening. De reis is een verlengstuk van het festival, onze passagiers beginnen hun dag bij ons in de bus. Daarom zet ons gedreven te

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo

Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? En op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar solliciteren@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Heb je vragen? Vraag deze via onderstaand contactformulier: