Stage Marketing & Communicatie

   

Volg jij een media, marketing of communicatie opleiding en ben je goed in schrijven en contact met klanten onderhouden? Woon je ook in (omgeving) Rotterdam? Dan hebben wij de allerleukste stageplek voor jou!

Bedrijf                  : Partybussen
Afdeling              : Marketing & Communicatie
Standplaats        : Rotterdam
Dienstverband    : Meeloopstage 32 - 40 uur (flexibel in weekenden)
Salaris indicatie : Stagevergoeding a € 300 per maand
 

Wat ga je doen?

Als stagiaire marketing & communicatie draai je mee met de gelijkgenaamde afdeling van Partybussen. Je wordt begeleid door de marketing & communicatie manager en ondersteund de manager bij het schrijven van teksten, genereren van reviews, onderhoud van de website, creëren van social media content, klantcontact met de buspartners en andere projecten waar je hulp nodig is!

Je werkt nauw samen met collega’s van de afdeling Klantenservice. Samen met Klantenservice vertalen jullie alle binnenkomende vragen naar de FAQ en maken deze goed vindbaar op de website. Zo zorgen jullie er samen voor dat de druk op de Klantenservice niet te hoog wordt. Naast de uitvoerende taken die je uitvoert in samenwerking met de afdeling is er genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en stageopdrachten. Doordat je samenwerkt met alle afdelingen die relevant zijn voor jouw opleiding heb je na je stage een goed beeld van onze bedrijfsvoering en ervaring in jouw vakgebied.

Werkzaamheden

De werkzaamheden zijn uiteenlopend en bestaan onder andere uit:

Wat wij vragen

De ideale kandidaat voldoet aan het onderstaande profiel

Wat wij bieden

Je kan een dynamische en uitdagende stage verwachten. Binnen het team krijg jij de vrijheid om je eigen kwaliteiten verder te ontwikkelen en je creativiteit de vrije loop te laten. Het werk bij Partybussen biedt je alle kansen om jezelf te ontwikkelen en je voor te bereiden op een uitdagende baan en een mooie carrière.

Daarnaast bieden wij ook een: 

Wie zijn wij?

Wat begon als kleine onderneming in een antikraak kantoor heeft zich de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot een professioneel bedrijf met een leidende positie in de markt. In de nichemarkt ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenement in Nederland’ zijn wij de grootste speler en daar zijn wij best een beetje trots op! Onze missie: Iedere reis 5 sterren! Hoe we dat bereiken? Door de feedback van onze klanten om te zetten naar verbeteringen binnen onze dienstverlening. De reis is een verlengstuk van het festival, onze passagiers beginnen hun dag bij ons in de bus. Daarom zet ons gedreven team zich dagelijks in om de ultieme customer experience te bieden aan festivalbezoekers.

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo

Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar solliciteren@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Heb je vragen? Stuur deze via ons contactformulier: