Vacature: Afdelingshoofd Projecten

Bedrijf                     : Partybussen

Afdeling                  : Project Management

Standplaats            : Rotterdam

Dienstverband       : Fulltime (32, 36 of 40 uur per week)

Salaris indicatie     : €3.200 - €4.500 obv een 40-urige werkweek en ervaring

 

Word jij enthousiast van een team aansturen en zorgen dat projecten soepel en winstgevend verlopen? Wil jij je direct bezig houden met de core business van het bedrijf? Dan zoeken we jou! 

 

Wie zijn wij?

Wat begon als kleine onderneming in een antikraak kantoor heeft zich in de afgelopen 12,5 jaar ontwikkeld tot een professioneel bedrijf dat marktleider op het gebied van georganiseerd busvervoer naar grootschalige muziekevenementen in Nederland is. Bij Partybussen werken we dagelijks vanuit twee vestigingen aan één gezamenlijk doel: 5 sterren voor iedere reis! Ons team bestaat uit een vaste kern van circa 10 medewerkers en in de aanloop naar het festivalseizoen schalen we op naar ongeveer 20 medewerkers. Binnen ons bedrijf wordt hard gewerkt maar tegelijkertijd is er structureel oog voor het welzijn van onze medewerkers.

 

Onze visie

Wij zien georganiseerd busvervoer als integraal aspect van grootschalige muziekevenementen. Samen met festivalorganisaties en leveranciers die deze visie delen tillen we het busvervoer naar evenementen naar een hoger niveau.

 

Onze missie

5 sterren voor iedere reis!

 

 

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met de core business van het bedrijf. Je stuurt het team projectmedewerkers aan en samen zorgen jullie ervoor dat alle festivals waar Partybussen naar toe reist van a tot z gecoördineerd en uitgevoerd worden. Jij bent eindverantwoordelijke voor het inplannen tot het samenwerken tot het uitvoeren én afronden van de projecten. Kortom: het team voert het uit, jij zorgt ervoor dat dit zo goed en winstgevend mogelijk gedaan wordt. 

 

Waar merken wij aan dat jij goed bezig bent? Je blijft binnen het bugdet van de projecten. Dit betekent dat de projecten winstgevend zijn doordat zowel de besteede aantal uren en commerciele waarde in balans zijn. Maar dit merken wij ook aan de teamleden; dat zij in gezonde rust hun werk kunnen doen, zelfs in tijden van stress. De rol is coachend en ondersteunend van aard. Dit houdt in dat het managenen van de teamleden net zo zwaar weegt als het managen van de projecten zelf. Doordat de processen al bedacht zijn hoef je niet opnieuw het wiel uit te vinden. Maar, er is altijd ruimte voor het optimaliseren van bestaande processen. 

 

Hieronder een beeld van jouw verantwoordelijkheden:

Wat wij bieden:

Wat wij vragen:

 

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo!

Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar solliciteren@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.