Vlogs

De officiële Partybussen-vloggers delen verhalen van achter de schermen, festival-verslagen en nog veel meer!

  Volg ons op YouTube

 

  Nieuwste vlogs

#VLOG 12 | Intents Festival sluit af met bizarre vuurwerkshow!

Onze Partybussen vlogger Alennah was in het weekend van 1 t/m 3 juni maar liefst drie dagen op Intents Festival en vond het geweldig. Wat vond jij ervan?

Bekijk deze vlog  
VLOG #11 | Vergeet deze items van Freaky Glasses niet tijdens jouw festivaldag!

Alennah test in de Partybussen vlog verschillende festivalitems van Freaky Glasses. Wat neem jij zeker mee naar jouw festival(s) deze zomer? P.S. De items uit de vlog kun je kopen op www.freakyglasses.nl en je krijgt 10% korting met de code PARTYBUSSENNL!

Bekijk deze vlog  
VLOG #10 | Wat deed Partybussen vlogger Alennah op Pleinvrees Am Strand?

Onze Partybussen vlogger Alennah ging op zaterdag 19 mei richting Blijburg aan Zee in Amsterdam om van het festival Pleinvrees Am Strand te genieten. Hoe dit was? Dat zie je hier!

Bekijk deze vlog  
VLOG #9 | Hoe bereid je, je het best voor op een festival?

Partybussen vloggers Bas en Alennah zijn niet vies van een feestje en gaan tijdens het festivalseizoen heel veel festivals af. Maar, hoe bereiden zij zich voor op een festival en wat nemen ze mee? Bereid jij je heel anders voor en ben je ervan overtuigd dat Bas en Alennah iets vergeten? Laat dit ons dan weten in een reactie hieronder!

Bekijk deze vlog  
VLOG #8 | Partybussen gaat naar Supersized 2018!

Onze Partybussen vloggers zijn met Koningsdag naar Supersized afgereisd om daar een dik feestje te bouwen. Wil je zien wat ze hebben meegemaakt? Check dan de vlog!

Bekijk deze vlog  
#VLOG 7 | Waar gaat DJ Thera zelf feesten tijdens Koningsdag?

Is de sfeer tijdens Koningsdag anders dan op een andere festivaldag? Onze Partybussen vlogger Alennah vroeg het hardstyle DJ Thera die op Supersized staat dit jaar.

Bekijk deze vlog  
VLOG #6 | Op welke Partybussen vlogger stem jij?!

Onze Partybussen vloggers Alennah en Bas hebben in deze vlog extra uitgepakt om de beste, leukste en gekste Koningsdagoutfit te scoren. Naar wie gaat jouw stem uit?

Bekijk deze vlog  
VLOG #5 | Maken Rotterdammers gekke dingen mee tijdens Koningsdag?

Onze Partybussen vlogger Alennah ging de straat op in Rotterdam om voorbijgangers naar hun Koningsdag plannen te vragen. Blijven ze in Rotterdam of gaan ze liever ergens anders heen?

Bekijk deze vlog  
VLOG #4 | Partybussen straatinterview: waar ga jij heen met Koningsdag?

Onze Partybussen vlogger Bas ging de straat op in Utrecht om voorbijgangers te vragen naar hun Koningsdag plannen. Tijdens deze interviews kwam hij een wel heel bijzondere, muzikale man tegen!

Bekijk deze vlog  
VLOG #3 | Leer het team van Partybussen kennen

Wil jij weten wie er allemaal tot het team van Partybussen behoren? Bekijk dan onze nieuwe vlog waar vlogger Alennah het team interviewt!

Bekijk deze vlog  
VLOG #2 | Zoektocht naar het Partybussen kantoor in Rotterdam

Onze Partybussen vlogger Bas neemt je in deze vlog mee tijdens de zoektocht naar het kantoor van Partybussen in Rotterdam. Ben jij ook benieuwd?

Bekijk deze vlog  
VLOG #1 | Het begin van het Partybussen avontuur

Wil jij weten wie er achter Partybussen.nl zit en wat we allemaal meemaken op kantoor, tijdens busreizen en festivals? Volg dan onze wekelijkse vlog en leer Partybussen.nl kennen!

Bekijk deze vlog