Vlogs

De officiële Partybussen-vloggers delen verhalen van achter de schermen, festival-verslagen en nog veel meer!

  Volg ons op YouTube

 

  Nieuwste vlogs

VLOG #18 | Zo bereid je, je voor op een regenachtige festivaldag!

Je kent het wel, je kijkt al maanden uit naar dat ene festival en bent er al helemaal klaar voor. Maar dan zie je het weerbericht.. Regen. Hoe jij je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op een regenachtige festivaldag? Volg de tips van Bas!

Bekijk deze vlog  
VLOG #17 | Buschauffeur gaat met passagiers mee naar Defqon.1!

Vlogger Bas ging op bezoek bij Pouw Vervoer en interviewde daar buschauffeur Arjan. Wil jij weten wat zijn leukste busreis ooit was en waar hij graag nog naartoe zou willen rijden? Bekijk dan snel de vlog!

Bekijk deze vlog  
VLOG #16 | Dominator = BEUKEN, BEUKEN, BEUKEN!

De titel zegt het al, Dominator = beuken en onze Partybussen vlogger Alennah deed op 21 juli gewoon keihard mee!

Bekijk deze vlog  
VLOG #15 | Code Rood op We Are Electric?!

Allenah ging op zaterdag 7 juli naar We Are Electric en ze vond het fantastisch. Ben jij er ook heen geweest en zie je iemand in de vlog voorbij komen die je kent? TAGGEN MAAR!

Bekijk deze vlog  
VLOG #14 | Je geld terugverdienen met busreis naar jouw favo festival!

Wil jij tijdens je busreis met Partybussen.nl het bedrag van je busticket terugverdienen? Dat kan! Bekijk in onze vlog wat je daarvoor moet doen.

Bekijk deze vlog  
VLOG #13 Naar de Hangover Bar of thuis van je kater af komen?

Heb jij na een festival ook vaak last van een heftige kater? Onze Partybussen vlogger Bas geeft tips over je hoe je het snelst van deze kater af komt!

Bekijk deze vlog  
VLOG #12 | Intents Festival sluit af met meest bizarre vuurwerkshow!

Onze Partybussen vlogger Alennah was in het weekend van 1 t/m 3 juni maar liefst drie dagen op Intents Festival en vond het geweldig. Wat vond jij ervan?

Bekijk deze vlog  
VLOG #11 | DE festival essentials tijdens jouw festivaldag!

Alennah test in de Partybussen vlog verschillende festivalitems van Freaky Glasses. Wat neem jij zeker mee naar jouw festival(s) deze zomer? P.S. De items uit de vlog kun je kopen op www.freakyglasses.nl en je krijgt 10% korting met de code PARTYBUSSENNL!

Bekijk deze vlog  
VLOG #10 | Wat deed Alennah op Pleinvrees Am Strand?

Onze Partybussen vlogger Alennah ging op zaterdag 19 mei richting Blijburg aan Zee in Amsterdam om van het festival Pleinvrees Am Strand te genieten. Hoe dit was? Dat zie je hier!

Bekijk deze vlog  
VLOG #9 | De perfecte festival routine!

Partybussen vloggers Bas en Alennah zijn niet vies van een feestje en gaan tijdens het festivalseizoen heel veel festivals af. Maar, hoe bereiden zij zich voor op een festival en wat nemen ze mee? Bereid jij je heel anders voor en ben je ervan overtuigd dat Bas en Alennah iets vergeten? Laat dit ons dan weten in een reactie hieronder!

Bekijk deze vlog  
VLOG #8 | Supersized: een goed excuus om te feesten!

Onze Partybussen vloggers zijn met Koningsdag naar Supersized afgereisd om daar een dik feestje te bouwen. Wil je zien wat ze hebben meegemaakt? Check dan de vlog!

Bekijk deze vlog  
VLOG #7 | Exclusief interview met hardstyle DJ.

Is de sfeer tijdens Koningsdag anders dan op een andere festivaldag? Onze Partybussen vlogger Alennah vroeg het hardstyle DJ Thera die op Supersized staat dit jaar.

Bekijk deze vlog