Vacature: Commercieel medewerker (junior)

Bedrijf                  : Partybussen

Afdeling               : Projectmanagement 

Standplaats         : Rotterdam

Dienstverband   : Vast (fulltime) 

Salaris indicatie  : Maximaal €2750 obv 40-urige werkweek en ervaring 

 

Kun jij goed systematisch en secuur werken? Is plannen en organiseren jouw kracht? In de rol commercieel medewerker draag je bij aan de directe omzet van projecten. Jij kunt er voor zorgen dat busreizen een winstgevend resultaat behalen!  Kom ons team versterken en samen maken we er een te gek festival seizoen van. 

 

Wat ga je doen?

Als commercieel medewerker (CM) ben je verantwoordelijk voor een succesvolle verwerking van commerciele aanvragen en medeverantwoordelijk voor het (financiële) resultaat van de busreizen. Je hebt je planningen op orde en je kunt deze goed presenteren en onderbouwen. Jij zorgt ervoor dat onze klanten die aanvragen doen de aandacht krijgen die ze verdienen en je ziet erop toe dat de samenwerking volgens afspraak verloopt. Je monitoort de binnenkomende gekochte bustickets en neemt indien nodig contact op met de klant. Je streeft naar een goede balans tussen uitstekende service, kwalitatieve busreizen en een gezond financieel resultaat. Je denkt proactief mee over mogelijke verbeteringen in processen, tools en procedures. 

 

Werkzaamheden

 

Wie zoeken wij? 

Jij bent goed in plannen en organiseren. Misschien organiseer je ook weekendjes weg voor je vrienden, gewoon voor de lol! Je beheert het overzicht en kunt op ieder moment vertellen én onderbouwen wat je hebt gedaan en waarom. Je kunt goed luisteren en je staat bekend om je nieuwsgierigheid, doordat je altijd doorvraagt naar het verhaal achter het verhaal. Je bent communicatief vaardig en het is dan ook geen probleem om feedback of vragen goed te formuleren. Je bent flexibel en bereid om buiten kantooruren te werken. Tijdens het hoogseizoen heb je verschillende projecten lopen, maar jij houdt je hoofd koel en kunt goed tegen een gezonde druk. Daarnaast zoeken wij vanzelfsprekend een gezellige collega die samen met ons - ook tijdens drukke tijden - de sfeer op kantoor hoog kan houden. 

 

Wie zijn wij?

Wat begon als kleine onderneming in een antikraak kantoor heeft zich de afgelopen 11 jaar ontwikkeld tot een professioneel bedrijf met een leidende positie in de markt. In de nichemarkt ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenement in Nederland’ zijn wij de grootste speler en daar zijn wij best een beetje trots op! Samen met onze labels Party-vervoer, Festival Transfer en On The Move Online kunnen wij onze passagiers én partners hoge kwaliteit service leveren.

 

Onze missie: Iedere reis 5 sterren! Hoe we dat bereiken? Door de feedback van onze klanten om te zetten naar verbeteringen binnen onze dienstverlening. De reis is een verlengstuk van het festival, onze passagiers beginnen hun dag bij ons in de bus. Daarom zet ons gedreven team zich dagelijks in om de ultieme customer experience te bieden aan festivalbezoekers.

 

Bij Partybussen houden we van doorpakken! Met een pragmatische aanpak en duidelijke communicatie maak je ons heel blij. Binnen de bedrijfscultuur is het de standaard elkaar te helpen en supporten! Daar staat tegenover dat wij van iedere collega verwachten zelf aan te geven wat de benodigdheden zijn, aan de bel te trekken bij vastlopen en grenzen aan te geven als het te snel gaat. Zowel complimenten als feedback worden direct geleverd, altijd met als doel jou te helpen groeien!

 

Wat wij bieden:

Wat wij vragen:

 

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo

Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? En op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar solliciteren@partybussen.nl. Heb je een vraag over de vacature? Vul dan onderstaand contactformulier in en we komen zo snel mogelijk op je vraag terug.