Busreis naar Elektrum Festival Zaterdag

vanaf Tourbushalte (thv ingang java toren) te Almelo op 12 oktober 2024

Reis Datum Vertrek Vertreklocatie Aankomst
Heen 12-10-2024
12-10-2024
09:43 *
voorlopig
Tourbushalte (thv ingang java toren)
Almelo
12:00-12:30
Terug 13-10-2024
13-10-2024
01:00
Elektrum Festival Zaterdag  
 •   Veilige verbinding
  ideal

  Voorlopige tijd. De definitieve tijd kan tot 45 minuten afwijken.


Touringcar
Tourbushalte (thv ingang java toren) Opstaplocatie (klik voor vergroting)
Touringcar Deze busreis wordt uitgevoerd met een touringcar. Dit is een mooie, verzorgde bus die je veilig en snel op je feestbestemming zal brengen. Er zijn verschillende bussen, en de kleur van de bus kan afwijken van de foto. In elke bus is er in ieder geval een geluidsinstallatie aanwezig. Je mag twee consumpties (max. 0,33L) mee de bus in nemen, maar geen glaswerk. Met een touringcar van Partybussen.nl kom je alvast in de feeststemming en ben je op het festival voor je het weet!

 • Wat voor soort bus krijg ik?
  Alle Partybussen busreizen worden uitgevoerd met een comfortabele touringcar.
 • Gaat de busreis altijd door?
  Circa 95% van de passagiers die een ticket kopen kunnen wij vervoeren. Om een bus te kunnen laten rijden zijn circa 30 deelnemers nodig. Dit aantal passagiers kan ook gehaald worden door bijvoorbeeld 3 opstaplocaties te combineren. Voor een opstaplocatie geldt een minimum van 7 passagiers.

  Voorbeeld:
  10 passagiers Rotterdam + 10 passagiers Ridderkerk + 12 passagiers Dordrecht = 32 passagiers, de busreis gaat door!
 • Wat gebeurt er als mijn busreis niet doorgaat?
  Mocht jouw busreis geannuleerd worden dan stellen we je hiervan uiterlijk 7 dagen voor vertrek op de hoogte zodat je ruim de tijd hebt om ander vervoer te regelen. Het bedrag dat je betaald hebt voor de busreis wordt binnen enkele werkdagen op jouw rekening teruggestort.
 • Wat houdt de voorlopige vertrektijd in en wanneer worden de tijden definitief?
  Je ontvangt 3 dagen voor vertrek een e-mail met de definitieve vertrektijd. Tot die tijd zijn alle tijden die vermeld staan op de website onder voorbehoud. Je kan je tijden ook altijd controleren in je Partybussen account.
 • Kan ik een bus boeken voor alleen mijn eigen vrienden?
  Wij kunnen onze lage prijzen alleen aanbieden als de bussen goed gevuld zijn. Daarom kan het voorkomen dat meerdere busreizen in dezelfde regio gecombineerd worden, en je dus een bus deelt met andere festivalgangers.
 • Onze belangrijkste 10 tips voor een fijne busreis
  1. Zorg dat je op tijd bent en verzamel je
   De bus kan helaas niet wachten op laatkomers, dus zorg dat je ruim van tevoren aanwezig bent! Vraag aan de personen om je heen of zij ook met Partybussen reizen en verzamel je op het aangegeven adres.
  2. Bus te laat? Houd je mail in de gaten
   Is de bus niet op het afgesproken tijdstip bij de opstaplocatie, maak je dan geen zorgen. We houden contact met de chauffeur en de contactpersoon van jouw busreis. Als we te horen krijgen dat een bus vertraging heeft, ontvang je van ons een e-mail. Ontvang je geen e-mail, vraag dan aan een iemand uit de groep om ons een chat bericht te sturen.
  3. Stap in de juiste bus en wees geduldig bij het instappen
   We vragen de chauffeurs om de passagierslijsten goed te controleren. Zo zijn we er zeker van zijn dat al (en alleen) onze klanten mee kunnen reizen, en iedereen in de juiste bus zit. Soms kan dit even duren, maar ook voor jou is een plek gereserveerd!
  4. Houd het leuk en veilig voor jezelf én voor anderen
   Houd zowel binnen als buiten de bus rekening met de mensen om je heen. Laat iedereen in zijn waarde, en houd het gezellig en schoon in de bus. De buschauffeur doet ook zijn/haar best om er een leuke dag van maken. Gaat er iets mis, of voel je je niet veilig? Meld dit dan zo snel mogelijk bij de chauffeur, contactpersoon of op onze chat.
  5. Onthoud je busnummer en medepassagiers
   Na afloop van het evenement staan er vaak veel touringcars op het terrein, en is het soms even zoeken naar je eigen bus. Het kan zijn dat de bus op een andere plek staat dan op de heenreis, hou hier rekening mee. De bus kun je herkennen aan je busnummer. Maak ook contact met elkaar tijdens de busreis, dat is wel zo gezellig, en wie weet leer je leuke mensen kennen!
  6. Persoonlijke spullen en consumpties meenemen
   Je kunt je spullen niet achterlaten in de bus tenzij de buschauffeur dit anders aangeeft. Neem dus alles mee en berg het op in een kluisje op het festival. Je mag maximaal twee consumpties à 0,33L per persoon mee de bus in nemen, maar géén glaswerk.
  7. Neem een cd mee
   Wij vragen de organisator altijd om er eentje mee te nemen. Maar meer is natuurlijk altijd welkom. Niet alle touringcars beschikken over een AUX- of andere aansluiting. Een leuk muziekje draagt natuurlijk altijd mee aan de gezelligheid.
  8. Zorg dat je alles bij hebt
   Het kan nooit kwaad om een papieren versie van je entreeticket te hebben. Zorg er ook voor dat je deze op je telefoon beschikbaar hebt, en dat de batterij is opgeladen. Mocht je om wat voor reden dan ook de bus missen, dan kan het handig zijn om je ov-kaart en wat geld bij je te hebben (cash of op je bankpas). Bij de entree van het festival of de bus kan om je identiteitsbewijs gevraagd worden.
  9. Laat ons weten hoe je busreis was
   Verloopt de bus niet helemaal zoals je gehoopt had, dan begrijpen we dat je dit bij ons wilt aankaarten. De dag na het festival ontvang je van ons per e-mail een verzoek om je busreis te beoordelen. Al deze ervaringen (positief en negatief) worden door ons bekeken, en eventuele klachten zullen we binnen 14 dagen behandelen.
  10. Deel met ons je foto’s en filmpjes
   Heb je een leuke festival dag gehad? Wij vinden het vooral leuk als je een gezellige foto tijdens de busrit kan maken of een groepsfoto bij de bus. Zo krijgen wij op kantoor ook nog een beetje de festivalsfeer mee!