Busreis naar Thunderdome

vanaf NS Centraal (achterzijde T.H.V. Spar Supermarkt) te Zwolle op 9 december 2023

  Deze bus is bijna vol. Niet genoeg tickets? Neem contact op of start je eigen busreis.

Reis Datum Vertrek Vertreklocatie Aankomst
Heen 09-12-2023
09-12-2023
20:44 *
voorlopig
NS Centraal (achterzijde T.H.V. Spar Supermarkt)
Zwolle
22:00-22:30
Terug 10-12-2023
10-12-2023
08:00
Thunderdome  
 •   Veilige verbinding
  ideal

  Voorlopige tijd. De definitieve tijd kan tot 45 minuten afwijken.


Partybus
NS Centraal (achterzijde T.H.V. Spar Supermarkt) Opstaplocatie (klik voor vergroting)
Partybus Deze busreis wordt uitgevoerd met een partybus, discobus of feestbus. Al deze bussen worden "partybussen" genoemd. Alle bussen zijn voorzien van een uitgebreidde muziekinstallatie en feestverlichting. Omdat de bussen worden ingepland op basis van het aantal verkochte bustickets, kunnen we van tevoren niet precies zeggen welke bus er wordt ingezet. Let op! Houdt er rekening mee dat een partybus ook staanplaatsen kan hebben. In dit geval wisselen de passagiers die willen staan degene die willen zitten af. De bus die getoond wordt betreft een voorbeeld bus. In de Partybussen is het niet toegestaan om eigen dranken mee te nemen. Er kan wel drinken gekocht worden.

 • Wat voor soort bus krijg ik?
  Alle Partybussen busreizen worden uitgevoerd met een comfortabele touringcar.
 • Gaat de busreis altijd door?
  Circa 95% van de passagiers die een ticket kopen kunnen wij vervoeren. Om een bus te kunnen laten rijden zijn circa 30 deelnemers nodig. Dit aantal passagiers kan ook gehaald worden door bijvoorbeeld 3 opstaplocaties te combineren. Voor een opstaplocatie geldt een minimum van 7 passagiers.

  Voorbeeld:
  10 passagiers Rotterdam + 10 passagiers Ridderkerk + 12 passagiers Dordrecht = 32 passagiers, de busreis gaat door!
 • Wat gebeurt er als mijn busreis niet doorgaat?
  Mocht jouw busreis geannuleerd worden dan stellen we je hiervan uiterlijk 7 dagen voor vertrek op de hoogte zodat je ruim de tijd hebt om ander vervoer te regelen. Het bedrag dat je betaald hebt voor de busreis wordt binnen enkele werkdagen op jouw rekening teruggestort.
 • Wat houdt de voorlopige vertrektijd in en wanneer worden de tijden definitief?
  Je ontvangt 3 dagen voor vertrek een e-mail met de definitieve vertrektijd. Tot die tijd zijn alle tijden die vermeld staan op de website onder voorbehoud. Je kan je tijden ook altijd controleren in je Partybussen account.
 • Kan ik een bus boeken voor alleen mijn eigen vrienden?
  Wij kunnen onze lage prijzen alleen aanbieden als de bussen goed gevuld zijn. Daarom kan het voorkomen dat meerdere busreizen in dezelfde regio gecombineerd worden, en je dus een bus deelt met andere festivalgangers.
 • Onze belangrijkste 10 tips voor een fijne busreis
  1. Zorg dat je op tijd bent en verzamel je
   De bus kan helaas niet wachten op laatkomers, dus zorg dat je ruim van tevoren aanwezig bent! Vraag aan de personen om je heen of zij ook met Partybussen reizen en verzamel je op het aangegeven adres.
  2. Bus te laat? Houd je mail in de gaten
   Is de bus niet op het afgesproken tijdstip bij de opstaplocatie, maak je dan geen zorgen. We houden contact met de chauffeur en de contactpersoon van jouw busreis. Als we te horen krijgen dat een bus vertraging heeft, ontvang je van ons een e-mail. Ontvang je geen e-mail, vraag dan aan een iemand uit de groep om ons een chat bericht te sturen.
  3. Stap in de juiste bus en wees geduldig bij het instappen
   We vragen de chauffeurs om de passagierslijsten goed te controleren. Zo zijn we er zeker van zijn dat al (en alleen) onze klanten mee kunnen reizen, en iedereen in de juiste bus zit. Soms kan dit even duren, maar ook voor jou is een plek gereserveerd!
  4. Houd het leuk en veilig voor jezelf én voor anderen
   Houd zowel binnen als buiten de bus rekening met de mensen om je heen. Laat iedereen in zijn waarde, en houd het gezellig en schoon in de bus. De buschauffeur doet ook zijn/haar best om er een leuke dag van maken. Gaat er iets mis, of voel je je niet veilig? Meld dit dan zo snel mogelijk bij de chauffeur, contactpersoon of op onze chat.
  5. Onthoud je busnummer en medepassagiers
   Na afloop van het evenement staan er vaak veel touringcars op het terrein, en is het soms even zoeken naar je eigen bus. Het kan zijn dat de bus op een andere plek staat dan op de heenreis, hou hier rekening mee. De bus kun je herkennen aan je busnummer. Maak ook contact met elkaar tijdens de busreis, dat is wel zo gezellig, en wie weet leer je leuke mensen kennen!
  6. Persoonlijke spullen en consumpties meenemen
   Je kunt je spullen niet achterlaten in de bus tenzij de buschauffeur dit anders aangeeft. Neem dus alles mee en berg het op in een kluisje op het festival. Je mag maximaal twee consumpties à 0,33L per persoon mee de bus in nemen, maar géén glaswerk.
  7. Neem een cd mee
   Wij vragen de organisator altijd om er eentje mee te nemen. Maar meer is natuurlijk altijd welkom. Niet alle touringcars beschikken over een AUX- of andere aansluiting. Een leuk muziekje draagt natuurlijk altijd mee aan de gezelligheid.
  8. Zorg dat je alles bij hebt
   Het kan nooit kwaad om een papieren versie van je entreeticket te hebben. Zorg er ook voor dat je deze op je telefoon beschikbaar hebt, en dat de batterij is opgeladen. Mocht je om wat voor reden dan ook de bus missen, dan kan het handig zijn om je ov-kaart en wat geld bij je te hebben (cash of op je bankpas). Bij de entree van het festival of de bus kan om je identiteitsbewijs gevraagd worden.
  9. Laat ons weten hoe je busreis was
   Verloopt de bus niet helemaal zoals je gehoopt had, dan begrijpen we dat je dit bij ons wilt aankaarten. De dag na het festival ontvang je van ons per e-mail een verzoek om je busreis te beoordelen. Al deze ervaringen (positief en negatief) worden door ons bekeken, en eventuele klachten zullen we binnen 14 dagen behandelen.
  10. Deel met ons je foto’s en filmpjes
   Heb je een leuke festival dag gehad? Wij vinden het vooral leuk als je een gezellige foto tijdens de busrit kan maken of een groepsfoto bij de bus. Zo krijgen wij op kantoor ook nog een beetje de festivalsfeer mee!