Jr. Recruiter

Als Junior Recruiter ben je 1,5 dag (of meer) per week aan het werk voor Partybussen en de labels On The Move - Online, Partyvervoer en Festivaltransfer. Samen met HR en Communicatie werken jullie aan een professionele wervingscampagne en een soepel lopend selectieproces.

Jouw taken:

Welke skills heb je hiervoor nodig?

Wat wij bieden:

Naast een goed salaris en kans om door te groeien bieden wij jou flexibiliteit. Zo kun jij vanaf ons kantoor in Rotterdam, Groningen of thuis aan je taken werken en is dit goed te combineren met je studie. Doordat de taken duidelijk zijn uitgewerkt is het mogelijk om je uren overdag, in de avond of weekend te maken.

Wat verwachten wij van jou?

Dat je minimaal het gevraagde uur per week beschikbaar bent. Daarnaast werken wij bij Partybussen pragmatisch, communiceren wij helder en direct, werken wij met hart voor de zaak en helpen wij elkaar verder te komen. Diezelfde houding verwachten wij ook van jou. Een HBO werk- en denkniveau is hiervoor vereist.

Doe mij maar zo’n bijbaan!

Super, vul dan het onderstaande formulier in en geef aan voor welke functie je graag wilt solliciteren. Of stuur ons via Whatsapp een berichtje. Dan belt onze collega Lonneke je snel op voor een praatje.

Stuur ons een appje


Of vul het formulier in: