Vacature: Marketeer (medior)

Bedrijf                     : Partybussen

Afdeling                  : Marketing & communicatie

Standplaats            : Rotterdam

Dienstverband       : Fulltime 32, 36 of 40 uur per week

Salaris indicatie     : €2.800 - €3.500 (obv een 40-urige werkweek en ervaring)

 

Word jij enthousiast van merken (her)positioneren in de markt en marketingcampagnes opzetten? Heb je strategische skills en ervaring in het aansturen van een team? Dan zoeken we jou! 

 

Wie zijn wij?

Wat begon als kleine onderneming in een antikraak kantoor heeft zich de afgelopen 11 jaar ontwikkeld tot een professioneel bedrijf met een leidende positie in de markt. In de nichemarkt ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenement in Nederland’ zijn wij de grootste speler en daar zijn wij best een beetje trots op! Samen met onze labels Party-vervoer, Festival Transfer en On The Move Online kunnen wij onze passagiers én partners hoge kwaliteit service leveren.

 

Onze missie: Iedere reis 5 sterren! Hoe we dat bereiken? Door de feedback van onze klanten om te zetten naar verbeteringen binnen onze dienstverlening. De reis is een verlengstuk van het festival, onze passagiers beginnen hun dag bij ons in de bus. Daarom zet ons gedreven team zich dagelijks in om de ultieme customer experience te bieden aan festivalbezoekers.

 

Bij Partybussen houden we van doorpakken! Met een pragmatische aanpak, duidelijke communicatie en korte sprints maak je ons heel blij. Binnen de bedrijfscultuur is het de standaard elkaar te helpen en supporten! Daar staat tegenover dat wij van iedere collega verwachten zelf aan te geven wat de benodigdheden zijn, aan de bel te trekken bij vastlopen en grenzen aan te geven als het te snel gaat. Zowel complimenten als feedback wordt direct geleverd, altijd met als doel jou te helpen groeien!

 

Wie zoeken we?

Partybussen zoekt een senior op het gebied van marketing/sales die zich minimaal 5 jaar heeft ontwikkeld in een commercieel bedrijf en minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende. Wij zoeken een pro-actief iemand die strategisch nadenkt, ervaring heeft met merken positioneren, campagnes kan uitrollen, data kan analyseren en conclusies trekken, overzicht kan bewaken, goed kan delegeren en teams aansturen/coachen.

 

Je denkt processen en plannen uit en kunt dit goed presenteren aan je collega’s. Je kunt overzicht houden in de lopende projecten, prioriteiten stellen en bijsturen. Ondanks je gestructureerde manier van werken is er ook altijd ruimte om snel te schakelen indien er zich plotselingen knelpunten voordoen. Het Partybussen team is een hecht team en wij houden graag korte lijntjes tussen de afdelingen. Hierdoor ben je direct betrokken bij alles wat er in het bedrijf gebeurt.

 

Je hebt een belangrijke rol als leidinggevende en daarom zoeken we iemand die niet alleen strategisch en assertief is, maar ook sociaal en gezellig!

 

Wat ga je doen?

Partybussen heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten. Wij hebben de labels FestivalTransfer en Party-vervoer omarmt in de familie. Een integratie van deze nieuwe labels in onze marketing processen is nog niet gemaakt. Daarnaast willen we de labels duidelijk positioneren en hier marketingcampagnes voor uitrollen. Ditzelfde wensen wij voor onze eigen dochteronderneming On The Move - Online. Er ligt dus veel uitdagend werk op je te wachten!

 

Als afdelingshoofd van Marketing & Communicatie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en optimaliseren van de marketingstrategie van Partybussen en haar labels. Je hebt hier een eigen team voor en werkt nauw samen met alle afdelingen. Deze functie biedt een mooie balans tussen strategisch denken, leidinggeven/coaching en zelf lekker met de voeten in de modder te staan en uitvoerende taken op te pakken.
 

Hieronder een beeld van jouw verantwoordelijkheden:

Wat wij bieden:

Wat wij vragen:

 

 

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo!

Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar solliciteren@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.