Vacature: Busplanner


Afdeling                  : Inkoop & Planning

Standplaats            : Groningen

Dienstverband      : Fulltime 32 – 40 uur per week (flexibel in weekenden)

Salaris indicatie     : €2.750 - €3.250 obv een 40-urige werkweek en ervaring

 

 

Heb je ervaring in logistieke planningen maken? Vind jij het leuk om contact met de klant te onderhouden en ga jij systematische te werk? Dan zoeken we jou!

 

Wat ga je doen?

Als bus planner ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de busreizen. Van de voorbereiding tot de afhandeling volg je systematisch de procedure die hiervoor gemaakt is. Je werkt voornamelijk vanuit het Partybussen systeem en je houdt je bezig met het plannen van de reizen, koppelen van bussen, schakelen met stakeholders en offertes aanvragen. Als bus planner draag je de verantwoordelijkheid voor de bezetting van de bussen en het rendement op de projecten.

 

In deze coördinerende rol werk je in projectteams. Ieder teamlid brengt zijn eigen specialisme mee en samen zorgen jullie voor en soepel en winstgevend verloop van de projecten (evenementen). Vanzelfsprekend denk je proactief mee over mogelijke verbeteringen in processen, tools en procedures. Je presenteert projectplannen en draagt er zorg voor dat deze uitgevoerd worden met als doel de optimalisatie van onze dienstverlening.

 

Als bus planner ben je verantwoordelijk voor:

1. De logistieke planning: Het plannen en optimaliseren van bus routes en het koppelen of inhuren van de touringcars volgens de daarvoor geldende procedures in het Partybussen systeem. Partybussen heeft circa 150 – 175 projecten per jaar variërend van 5 bussen tot 50 bussen per project.

 

2. De busvoorbereiding en administratie: alle bijbehorende werkzaamheden die ervoor zorgen dat zowel de buschauffeurs als onze eigen collega’s goed voorbereid aan de uitvoering van de reizen kunnen beginnen. Denk hierbij aan bevestigingen controleren, busbegeleiders selecteren, belangrijke reisdocumenten klaarzetten en opmerkingen schrijven voor de projectondersteuning.

 

3. De klachtenafhandeling; je ziet erop toe dat de interne organisatie en de busmaatschappijen de gemaakte afspraken met betrekking tot onze service levels nakomen. Denk hierbij aan normen zoals maximale reistijd, annuleringspercentages maar bijvoorbeeld ook de kwaliteit van de bussen, gastvrijheid en professionaliteit van de chauffeur.

 

4. Relatiemanagement; contacten onderhouden en inkoopafspraken met busmaatschappijen maken. De busmaatschappijen zijn belangrijke partners voor Partybussen, daarom wordt er van je verwacht de partners te bezoeken en goed contact te houden via telefoon of online meetings.

 

Wie zijn wij?

Wat begon als kleine onderneming in een antikraak kantoor heeft zich de afgelopen 11 jaar ontwikkeld tot een professioneel bedrijf met een leidende positie in de markt. In de nichemarkt ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenement in Nederland’ zijn wij de grootste speler en daar zijn wij best een beetje trots op! Samen met onze labels Party-vervoer, Festival Transfer en On The Move Online kunnen wij onze passagiers én partners hoge kwaliteit service leveren.

 

Onze missie: Iedere reis 5 sterren! Hoe we dat bereiken? Door de feedback van onze klanten om te zetten naar verbeteringen binnen onze dienstverlening. De reis is een verlengstuk van het festival, onze passagiers beginnen hun dag bij ons in de bus. Daarom zet ons gedreven team zich dagelijks in om de ultieme customer experience te bieden aan festivalbezoekers.

 

Bij Partybussen houden we van doorpakken! Met een pragmatische aanpak, duidelijke communicatie en korte sprints maak je ons heel blij. Binnen de bedrijfscultuur is het de standaard elkaar te helpen en supporten! Daar staat tegenover dat wij van iedere collega verwachten zelf aan te geven wat de benodigdheden zijn, aan de bel te trekken bij vastlopen en grenzen aan te geven als het te snel gaat. Zowel complimenten als feedback wordt direct geleverd, altijd met als doel jou te helpen groeien!

 

Wat wij bieden: 

 

Wat wij vragen:

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo

Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? En op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar solliciteren@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten. LET OP: wij vragen minimaal 3 jaar werkervaring, inzendingen met minder werkervaring worden niet behandeld.