Vacature: Planner

Bedrijf                     : Partybussen

Afdeling                  : Inkoop & Planning

Standplaats            : Groningen of Rotterdam

Dienstverband      : Fulltime 32 – 40 uur per week (flexibel in weekenden)

Salaris indicatie     : €3.000 - €3.500 obv een 40-urige werkweek en ervaring

 

Heb jij ervaring met een logistieke functie of rol als planner bij een vervoersbedrijf? Woon je ook in (omgeving) Groningen of Rotterdam? Dan zoeken we jou! 

 

 

 

Wie zijn wij?

Wat begon als kleine onderneming in een antikraak kantoor ergens onder de rook van Rotterdam, heeft zich de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot winstgevend bedrijf met een leidende positie in de markt. In de nichemarkt ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenement in Nederland’ zijn wij de grootste speler en daar zijn wij best een beetje trots op!

 

Onze missie: Iedere reis 5 sterren! Hoe we dat bereiken? Door de feedback van onze klanten om te zetten naar verbeteringen binnen onze dienstverlening.De reis is een verlengstuk van het festival, onze passagiers beginnen hun dag bij ons in de bus. Daarom zet ons jong en gedreven team zich dagelijks in om de ultieme customer experience te bieden aan festivalbezoekers.

 

Wat ga je doen?

Als bus planner ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de busreizen. Van de voorbereiding tot de afhandeling volg je systematisch de procedure die hiervoor gemaakt is. Je werkt voornamelijk vanuit het Partybussen systeem en je houdt je bezig met het plannen van de reizen, koppelen van bussen, schakelen met stakeholders en offertes aanvragen. Als bus planner draag je de verantwoordelijkheid voor de bezetting van de bussen en het rendement op de projecten.

 

Vanzelfsprekend denk je proactief mee over mogelijke verbeteringen in processen, tools en procedures. Je presenteert projectplannen en draagt er zorg voor dat deze uitgevoerd worden met als doel de optimalisatie van onze dienstverlening. In deze coördinerende rol werk je daarom nauw samen met de collega’s van de afdelingen Marketing, Klantenservice, Development, Sales en Administratie. Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager.

 

Als bus planner ben je verantwoordelijk voor:

 

1. Het plannen van de busroutes en het koppelen of inhuren van de touringcars volgens de daarvoor geldende procedures in het Partybussen systeem.

 

2. De busreisvoorbereiding en alle bijbehorende werkzaamheden. Het is jouw verantwoordelijkheid om op de afgesproken momenten volgens de daarvoor geldende procedure onderstaande taken systematisch door te voeren

 

3. Klachtenafhandeling; onder de maat gepresteerde busreizen worden besproken met de busmaatschappijen met als doel het optimaliseren van de busreizen en samenwerking. 

4. Relatiemanagement; contacten onderhouden en inkoopafspraken met busmaatschappijen maken. 

 

Wat wij bieden: 

 

Wat wij vragen:

 

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo

Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? En op korte termijn beschikbaar? Reageer dan uiterlijk 10 december snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar solliciteren@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.

LET OP: wij vragen minimaal 3 jaar werkervaring, inzendingen met minder werkervaring worden niet behandeld.