Commercieel Medewerker

Partybussen is per direct op zoek naar een collega die ons team kan komen versterken. Het betreft een fulltime functie voor 32 – 40 uur per week. Als commercieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces tot en met de aftersales.

Jij bent de collega die ervoor zorgt dat onze klanten de aandacht krijgen die ze verdienen en je ziet erop toe dat de busreizen voldoen aan de verwachting van onze klanten. Bij het uitoefenen van je werkzaamheden streef je naar een gezonde balans tussen uitstekende service, kwalitatieve busreizen en een gezond financieel resultaat. 

Als commercieel medewerker word je ongeveer één maand ingewerkt op de klantenservice zodat je het bedrijf, de processen, werkwijzen en onze klanten goed leert kennen. In de tweede maand word je geleerd op welke manier onze busreizen worden ingepland en ingehuurd.

Vanaf de derde maand ben jij degene die de busplanning maakt en de bussen inhuurt. Daarnaast vorm je het aanspreekpunt voor de collega’s van klantenservice en zie je er op toe dat hun werkzaamheden correct en volgens de hiervoor geldende richtlijnen worden uitgevoerd.

**************************************************************************

Kandidaat

We zoeken iemand met hbo werk -en denk niveau. Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Vianen / Utrecht. Iemand die flexibel is, van aanpakken houdt en zelfvertrouwen heeft. We werken in een klein en gemotiveerd team, een geschikte kandidaat beseft zich dat we op elkaar rekenen en met elkaar bouwen. Kandidaten met maximaal twee jaar werkervaring of die net klaar zijn met hun opleiding genieten de voorkeur.

Kandidaten met een afgeronde mbo opleiding worden ook gevraagd om te solliciteren.

**************************************************************************

Werkzaamheden

• Bewaken van het sales proces

• Aanspreekpunt voor klantenservice medewerker(s)

• Maken van busplanning (routes & tijden)

• Inhuren van bussen bij partners

• Wekelijkse rapportages

• Contacten met vaste klanten onderhouden en versterken

**************************************************************************

Wat bieden wij

Naast een passend salaris kun je een dynamische en uitdagende baan verwachten, waarin je samen komt te werken met een jong team. Binnen ons bedrijf krijg jij volop de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. Er is ruimte voor creativiteit en eigen initiatief wordt gewaardeerd. Het werk bij Partybussen.nl biedt je de mogelijkheid om in de praktijk te brengen wat je tot nu toe geleerd hebt.

*****************************************************************************

Werktijden

Onze werktijden zijn de gebruikelijke kantoortijden. Op zaterdag zijn we telefonisch bereikbaar wanneer de bussen vertrekken, deze diensten worden in onderling overleg verdeeld. Het komt weleens voor dat we overwerken. In dit geval worden deze uren gecompenseerd met vrije tijd.

***************************************************************************

Waar

Ons kantoor is gevestigd op Businesspark de Hagen in Vianen, een verzamelpand met een divers palet aan bedrijven. Er zijn vergaderplekken, keukens en er is een kantine met catering.

Met de bus vanaf Utrecht centraal duurt het ongeveer 30 minuten om naar kantoor te reizen.

****************************************************************************

Geïnteresseerd? Solliciteren doe je zo
Ben je enthousiast geraakt door het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door je motivatiebrief te schrijven en deze samen met je CV te mailen naar kees@partybussen.nl. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten.