De leukste festivals in augustus

24-8-2018

Augustus = Festivalmaand en wij weten natuurlijk als de beste welke festivals jij niet mag missen. Hieronder een overzicht!

Augustus Festivals Nederland Partybussen.nl

Loveland 
Ben jij een techno/deephouse liefhebber? Dan is Loveland het festival voor jou! Dit jaar hebben ze er zelfs een weekender van gemaakt, zodat jij twee dagen lang van de beste internationale dj’s kunt genieten.

Dance Valley Festival
Dance Valley is één van oudste dance festivals ter wereld en je hoort er vooral veel verschillende elektronische dansstijlen. Hun quote: ‘We supply the sounds, you provide the energy!’

Decibel Outdoor
Decibel Outdoor is uitgegroeid tot het grootste ééndaagse hardere stijlen festival van Europa en er komen wel 70.000 bezoekers op af. Er zijn meer dan 15 stages en ruim 200 artiesten. Blijf je het hele weekend? Dan kampeer je natuurlijk op de camping die er van 17 t/m 20 augustus staat.

Straf_werk Festival 
Wil jij aan het water, met het zand tussen je tenen, een goed feestje vieren? Koop dan tickets voor het gezellige Straf_werk Festival dat plaatsvindt op de locatie Blijburg aan Zee in Amsterdam. Internationale dj’s draaien o.a. techno/house/deephouse in de verschillende area’s die elk op een unieke manier zijn gebouwd of aangekleed.

Drumcode
Als je thuis bent in de techno kun je aan deze naam meteen zien wat voor festival dit is. Zweedse techno dj Adam Beyer en de organisatie van Awakenings bundelen hun krachten en organiseren dit jaar de eerste editie van Drumcode Festival. Dit kan niet anders dan (kei)hard worden..

Dutch Valley
Luister jij graag naar Nederlandse artiesten en heb je een brede muzieksmaak? Tijdens Dutch Valley komen er meer dan 100 Nederlandse topartiesten en acts optreden in verschillende muziekgenres, waaronder pop, rock, hiphop, apres ski, Nederlandstalige muziek, dance, disco en zelfs soul. Voor ieder wat wils dus!

Latin Village
Vraag de maandag na Latin Village alvast vrij, want dit wordt sowieso een gezellig feestje! Met muziekstijlen als hip-hop, R&B en reggae kun je helemaal losgaan.

Mysteryland
Mysteryland is een multi-genre elektronisch muziekfestival en was het allereerste festival ooit dat een gevarieerde line-up van alle elektronische stijlen had. Er zijn 17 stages en er is voor elke fan van elektronische muziek wel een stage.

Duikboot Festival
Duikboot organiseerde vorig jaar het festival nog in hun eentje, maar gaan het dit jaar anders aanpakken. Ze betrekken o.a. hun muzikale vrienden van BRAAF, Daisy, Planet Disco, Boeisco, Klub Bulk en RGB Silent Disco erbij en maken er een gezellig Brabants feest van!